- 19 Aralık 2021
- 131
- 35
- 36
-
- Konu Sahibi sevgialtun
Merhaba ben de tüp bebek yaptırdığımdan dolayı kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum 3 ya da 4 tane fazla toplandı söylenen rakama göreMerhaba
Bugün tüp bebek sürecine başladım cem çelikte. 3 folikülüm görüldü ve ipnelere başladık. Acaba yumurta toplamaya kadar bu sayı artacak mı tecrübeli arkadaşlarım paylaşırsa sevinirim.
Ay hadi inşallah benim de öyle olur. amh düşüklüğüm var biraz tedirginim o yüzdenMerhaba ben de tüp bebek yaptırdığımdan dolayı kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum 3 ya da 4 tane fazla toplandı söylenen rakama göre
İnşallah her sey gönlünüzce olurAy hadi inşallah benim de öyle olur. amh düşüklüğüm var biraz tedirginim o yüzden
Benim de ultrasonda 7 görünüyordu, opuda 9 toplandı ama 6 tanesi olgun çıktı. Aydan aya bile değişiklik oluyormuş.Merhaba
Bugün tüp bebek sürecine başladım cem çelikte. 3 folikülüm görüldü ve ipnelere başladık. Acaba yumurta toplamaya kadar bu sayı artacak mı tecrübeli arkadaşlarım paylaşırsa sevinirim.
Oh bu mesajlar içimi rahatlattı inşallah benim de öyle olurBenimde 10 folikül vardı ultrasonda ilk kontrolümde 12 tane tepki vermişti opuda 15 yumurta toplandı
Evet geçen ayki muayenemde 5 tane yumurta görülmüştü bugün 3 tane görüldü. İnşallah benim de beklenenden çok çıkar.daha da önemlisi kaliteli embriyo oluşması zaten. Ama işte yumurta sayısı arttıkça şans da artıyor.Benim de ultrasonda 7 görünüyordu, opuda 9 toplandı ama 6 tanesi olgun çıktı. Aydan aya bile değişiklik oluyormuş.
Maşallah ne güzel5 dediler, 9 topladılar. 5 tanesi döllenip 5. Güne gitti
Moralinizi yüksek tutun, sağlıklı beslenin. Evet bunlar hepimize zaman zaman söylenen klişe cümleler ama yapabileceğimiz tek şey bunlar. Her şey güzel olsun sizin için, bebek isteyen herkes için.Evet geçen ayki muayenemde 5 tane yumurta görülmüştü bugün 3 tane görüldü. İnşallah benim de beklenenden çok çıkar.daha da önemlisi kaliteli embriyo oluşması zaten. Ama işte yumurta sayısı arttıkça şans da artıyor.
Aminn inşallahMoralinizi yüksek tutun, sağlıklı beslenin. Evet bunlar hepimize zaman zaman söylenen klişe cümleler ama yapabileceğimiz tek şey bunlar. Her şey güzel olsun sizin için, bebek isteyen herkes için.