• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muayene

ferisskara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
43
15
8
32
Düzgünce ovulasyon zamanımı takip ederek iki aydır korunmasız ilişkim olduğu halde hamile kalamıyorum. İlk ayımda muayene olmaya gitmiştim sadec ultrason muanesi oldum bir sorun yok demişti. Folik asit kullanıyorum düzenli olarak. Sizce kaç ay sonra doktora gitmem lazım. En azından değerlerimi kontrol etmeleri için tahlil vs. istemeleri gerekmez mi ?
Çok uzun zamandır uğraşanlarda var biliyorum ama ben bir şeyler için zaman kaybetmek istemiyorum.

Adetin 2. Ve ya 3. Günü git hormon tahlillerini yaptır, eşin de semen analizi baktırsın. Her şeyi garantiye al derim ama şöyle ki iki ay da çok erken. Hiç problem olmasa bile bir yıl olmaması normal karşılanıyor doktorlar ilgilenmiyor pek bi sene dolmadan

Adetin 2. Ve ya 3. Günü git hormon tahlillerini yaptır, eşin de semen analizi baktırsın. Her şeyi garantiye al derim ama şöyle ki iki ay da çok erken. Hiç problem olmasa bile bir yıl olmaması normal karşılanıyor doktorlar ilgilenmiyor pek bi sene dolmadan

Evet çok ciddiye almıyorlar ki en azından 6 ay beklesem mi

Bunu yapmam için doktorun yönlendirmesi gerekmez mi kendi kafama göre yapabiliyor muyum
Bence de tahlillerini yaptır.doktor yönlendirse daha iyi olur tabikii.o doktor 6 ay bekleyelim derse başka doktora gitmeni tavsiye ederim.bana da 6 ay dene olmazsa tüp bebek dedi doktorum ki proftu kendisi.başka doktora gittim devlet hastsnesinde.doktor hemen tahlil istedi benden de eşimden de,sonra ilaç tedavisi başladı,ilaçla olmazsa da aşılama yapacsm demişti.çok şükür şu anda bebeğim kucağımda 👶

Düzgünce ovulasyon zamanımı takip ederek iki aydır korunmasız ilişkim olduğu halde hamile kalamıyorum. İlk ayımda muayene olmaya gitmiştim sadec ultrason muanesi oldum bir sorun yok demişti. Folik asit kullanıyorum düzenli olarak. Sizce kaç ay sonra doktora gitmem lazım. En azından değerlerimi kontrol etmeleri için tahlil vs. istemeleri gerekmez mi ?
Çok uzun zamandır uğraşanlarda var biliyorum ama ben bir şeyler için zaman kaybetmek istemiyorum.
Doktoruna kendin belirt 2 ay kısa bir süre olsa bile erken teşhis her zaman iyidir hormon tahlillerine baktır doktorundan iste baktırmak istiyorum de sonra eşin için baksınlar belirtirsen ister testleri rabbim biran evvel versin inşallah

Back
X