• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muayene Ücretleri.

Ben Kozyatağı Central Hospital a gidiyorum, 55 ti 60 TL oldu:44:
Ama hastaneden de doktorumdan da çok memnunum, değer.

Bu arada İstanbul Anadolu yakasında Üsküdarda Selimiye Via Hospital var, oradaki doktorum da iyiydi, ücret te 12 TL, fark almıyorlardı, tavsiye edebilirim.

Ben Kozyatağı Central Hospital a gidiyorum, 55 ti 60 TL oldu:44:
Ama hastaneden de doktorumdan da çok memnunum, değer.

Bu arada İstanbul Anadolu yakasında Üsküdarda Selimiye Via Hospital var, oradaki doktorum da iyiydi, ücret te 12 TL, fark almıyorlardı, tavsiye edebilirim.

Her iki hastanedeki doktorlarınızın isimleri nedlr ? Doğum fiyatlarını biliyor musunuz bu hastanelerdeki ?

Bu arada ben de Çağıner Hastanesine gidiyorum,SGK'lıya muayene 40 TL

Son düzenleme:
Her iki hastanedeki doktorlarınızın isimleri nedlr ? Doğum fiyatlarını biliyor musunuz bu hastanelerdeki ?

Bu arada ben de Çağıner Hastanesine gidiyorum,SGK'lıya muayene 40 TL

Central da Figen Temelli Akın'a devam ediyorum.

Via da ise Zehra hanıma gitmiştim.

Doğum ücretlerini bilmiyorum, kulaktan dolma bilgim vardı o da yeni yılda değişmiştir zaten.

Hatırladığım kadarıyla, Via hospital 600-700 TL civarında diye hatırlıyorum ve hatta 3. normal doğum ücretsizdi, broşürlerinde okumuştum.
Central da 1250 liraydı sanırım geçen yıl. Tabi bu yazdıklarım normal doğum, ben normal istiyorum Allah nasip ederse, sezaryenleri hiç hatırlayamıyorum ama central da epidural de 250 TL fark alıyorlardı.

ben bahçelievlerde medicanaya gidiyorum muayene 60dı 120 oldu yuh dedim ama doktorumdan memnunum değiştirmeden devam ediyorum

Back
X