• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muayene sırasında ekranda iskambil falı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Devlet Hastanesi'nde mesai saatinde bilgisayarda oyun oynandı iddiası

$muane.jpg

Devlet hastanesinde muayene olmayı bekleyen vatandaşlar sıra ekranında iskambil falı görünce şaşkına döndü.

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'nde yaşanan olay iddiaya göre, 17 Şubat 2014 Pazartesi günü gerçekleşti. Tedavi olmak için hastaneye giden vatandaşlar, koridorda sıra beklerken, duvarda bulunan ve muayene odasındaki bilgisayara bağlı hastaların sırasını gösteren ekrandaki görüntüler karşısında şaşırdı.

14.55'te ekrana yansıyan görüntülere göre; muayene odasındaki görevli, bilgisayarda iskambil kağıtlarıyla fal açıyor. Sıra bekleyen bir vatandaşın çektiği fotoğraflarda; oyunu doktorun mu yoksa görevli memurun mu oynadığı ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak: CİHAN

Son düzenleme:
çekirge devlette normaldir ben hiç şaşırmadım şahsen düzen yok sistem yok çalışmak yok hastane koridorlarında ismini vermek istemediğim hayvanlar cirit atıyor ve beyin kanaması geçiren bir hasta acil girişte saatlerce bekletildikten sonra o koridordan haldır huldur yatağı zıplaya zıplaya gitmesi gereken müşahade altında kalacağı bölüme götürülüyor.bunlar gerçek ve ben bizzat şahit oldum en basitinden herhangi bir hastane ya da kurumda iğne vurulurken canım yanmazken burada iğne vurulursam yürümekte zorlanıyorum bu yüzden bu hastaneden hiç hoşlanmıyorum.görevlilerin de işi gücü yok hastası yok oturup oyun oynasınlar bizim paralarımızla aldıkları maaşları çatır çatır yesinler bir de artistliğini yapsınlar ohhh beeee......

acilde bir doktorun bırak solitaire oynamaya bazen çişe gitmek yemek yemek gibi insani ihtiyaç karşılamaya vakti olmuyor yahu
orda sadece dr yok sekreter var hemşire var personel var.
ayrıca acile acil hastalar dışında herkes koşarsa beyin kanaması da öyle bekler maalesef.
3 gündür burnu akan 1 aydır beli ağrıyan acili işgal etmesin

çekirge devlette normaldir ben hiç şaşırmadım şahsen düzen yok sistem yok çalışmak yok hastane koridorlarında ismini vermek istemediğim hayvanlar cirit atıyor ve beyin kanaması geçiren bir hasta acil girişte saatlerce bekletildikten sonra o koridordan haldır huldur yatağı zıplaya zıplaya gitmesi gereken müşahade altında kalacağı bölüme götürülüyor.bunlar gerçek ve ben bizzat şahit oldum en basitinden herhangi bir hastane ya da kurumda iğne vurulurken canım yanmazken burada iğne vurulursam yürümekte zorlanıyorum bu yüzden bu hastaneden hiç hoşlanmıyorum.görevlilerin de işi gücü yok hastası yok oturup oyun oynasınlar bizim paralarımızla aldıkları maaşları çatır çatır yesinler bir de artistliğini yapsınlar ohhh beeee......

nerden sizin paranızla maaş alıyorlar yaa
baydı artık şu laf da yani
ayrıca bu lafı ederseniz ceza da alırsınız hakaretten
örneği var
aldığım maaşın 1/3'ü vergiye gidiyor
benim vergimi kim yiyor o zaman?
asıl siz böyle artistliği başka devlet dairesinde yapın bakalım ne yapıyorlar?
ama tabi cesaret edemez kimse di mi?
anında tepkiyi görürler
anca sağlık personeline tepki

malesef özel hastaneye gitmediğiniz sürece gerçekten ciddi bi muayene beklemek mucize gibi bişey bizim hastanelerimizde.. okudukları yılları hastalarının burnundan fitil fitil getiren doktorlar var resmen.. dart atar gibi iğne yapan yada fırlatan mı desem hemşireler mi dersin hastanın neyi olduğunu anlamayıp "bunun bakışları hep böyle miydi" diyen doktormu dersin boşu boşuna derdinin ne olduğunu bilmeden bi kas gevşetici yaptırtıp gönderen sonra daha beter olup geri dönen hastaya bi dünya serumu dayayan mı dersin.. var yani bunlar bizim acil servislerimizde malesef... bahsettiğim hasta bendeniz oluyorum zira.. Allah kimseyi özellikle acil doktorlarına muhtaç etmesin.. amin...

nerden sizin paranızla maaş alıyorlar yaa
baydı artık şu laf da yani
ayrıca bu lafı ederseniz ceza da alırsınız hakaretten
örneği var
aldığım maaşın 1/3'ü vergiye gidiyor
benim vergimi kim yiyor o zaman?
asıl siz böyle artistliği başka devlet dairesinde yapın bakalım ne yapıyorlar?
ama tabi cesaret edemez kimse di mi?
anında tepkiyi görürler
anca sağlık personeline tepki
Canım yaa sende biraz empati kur...poposunu çok acıtmışlar......birileri dart oynamış o popoyla baksana........hastaneler öyle sıkış tıkış olmalı ki birileri hastane zinciri kurup paraya para diyemesin......sonra buralarda ağla dur....doktor bana çok az vakit ayırdı

Bazen doktorlara da hak veriyorum ama çoğu zaman kurunun yanında yaşlar fazlasıyla yanıyor
Ben bir diğerinin yaptığı terbiyesizliğin sonucunu çekmek zorunda değilim
Adam önceki hastasına atarlanıyor benimle ilgilenmiyor, pek burda benim suçum ne?
Yok işleri yoğun şu bu komik bence
İşine gelmeyen bu mesleği de yapmayacak

Konuya dönersek, o ekrandaki görüntüde çok manidar. Evet doktor oynamamış diye sevinelim
Hemşiresi, sekreteri görev başında fal bakabilir sonuçta :19:

Acilde her hastaya sadece bir dakika ayırabilmek benim için komik değil hasta için hiç komik değil.......beğenmiyorsam çalışmayayım........ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler.......bütün bu saçmalîkları sağlık gòrevlileri kendi çabalarıyla mı çozecek yoksa yukarda birileri populizm yapmaktan vaz mı geçecek

Back