- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 32
-
- Konu Sahibi gulsahmadan
Migren olabilir mi? Ne teşhis koydu doktor?bas agrim icin ozel nir hastaneye gidip noroloji doktoruna muayene oldum stresten olabilir dedi beyin timorunden supheleniyorum dedim sanmam dedi mr cektir beyin damarlarinda tikaniklik olabilir dedi mr girmekten korktum girmedim benim 1 saniye bile durmadan 1 bucuk senedir zonklayici sekilde basim agriyor agri gunde 100 kere yer degistiriyor bir sakagimin sagi bir solu bir alnimin sagi bir solu bir ensemin sagi bir solu bir kafamin arkasinin sagi bir solu siddeti azaldi ama ne yaptiysam gecmiyor isik gozumu aliyor devamli esniyorum unutkanlik basladi kelimeleri yanlis soyluyorum ara sira gozum bulaniyor internette gecmeyen bas agrisi beyin timorunde olur yaziyor timor olsa muayenede anlasilirmiydi?
stersten dediMigren olabilir mi? Ne teşhis koydu doktor?
Benim de benzer durum var. Deli gibi beyaz ışık severdim. Şimdi irrite oluyorum. Ağrım yer değiştirmez ama. Mantar panoya toplu iğne ile tutturulmuş gibi hep bir yerde.stersten dedi
aynen bende isik cok severdim sari isikta uyurdum simdi karanlikta 10 sene once gordugum ruyayi hatirlarim 10 saniye evelini hatirlayamiyorum sizin agriniz ne zamandir varBenim de benzer durum var. Deli gibi beyaz ışık severdim. Şimdi irrite oluyorum. Ağrım yer değiştirmez ama. Mantar panoya toplu iğne ile tutturulmuş gibi hep bir yerde.
Benim zaten bildim bileli başım ağrır. Psikolojik rahatsızlığım da var. Ama böylesi daha 6-8 aydır var. Ben başka bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Nörolojiye gidicem ben de.aynen bende isik cok severdim sari isikta uyurdum simdi karanlikta 10 sene once gordugum ruyayi hatirlarim 10 saniye evelini hatirlayamiyorum sizin agriniz ne zamandir var
8 aydir hic durmadan mi agriyor?Benim zaten bildim bileli başım ağrır. Psikolojik rahatsızlığım da var. Ama böylesi daha 6-8 aydır var. Ben başka bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Nörolojiye gidicem ben de.
gecmis olsun doktor banada stresten dedi ama beyin timorunden korkuyorum muayenede timor anlasilir mi?Bnmde Gecen sene 3ay boyunca hıc gecmeden ağrımıştı hep aynı yerdi sağ şakak göz tarafı , göz doktoruna gittm bişey cıkmadı nöroloji ye gttm bişey cıkmadı stresten dedi antidepresan verdi ama ben kullanmadım sonra takmayınca geçti ancak bu sıra gene geldi
Bence Ciddi birşey olsa sadece ağrıdan ziyadE baska belirtilerde olurdu doktorda muayenede anlardı ama genede içiniz rahat etmiyosa emar cekılın korkuyomusunuz? 10dk bile sürmüyorgecmis olsun doktor banada stresten dedi ama beyin timorunden korkuyorum muayenede timor anlasilir mi?
Ayrıca tümör olsa hep aynı yerde ağrı olur gibi geliyor sizinki bigün sağ bigün sol bigün ense bigün alıngecmis olsun doktor banada stresten dedi ama beyin timorunden korkuyorum muayenede timor anlasilir mi?
Doktora gitmissiniz. Mr a gitmekten korkmussunuz. Lutfen internetten arastirdiginiz seylerle kendinizi muayene etmeyiniz. Siz en kisa zamanda bir dra görünün. Bu kez tüm tetkiklerinizi yaptirinizbas agrim icin ozel nir hastaneye gidip noroloji doktoruna muayene oldum stresten olabilir dedi beyin timorunden supheleniyorum dedim sanmam dedi mr cektir beyin damarlarinda tikaniklik olabilir dedi mr girmekten korktum girmedim benim 1 saniye bile durmadan 1 bucuk senedir zonklayici sekilde basim agriyor agri gunde 100 kere yer degistiriyor bir sakagimin sagi bir solu bir alnimin sagi bir solu bir ensemin sagi bir solu bir kafamin arkasinin sagi bir solu siddeti azaldi ama ne yaptiysam gecmiyor isik gozumu aliyor devamli esniyorum unutkanlik basladi kelimeleri yanlis soyluyorum ara sira gozum bulaniyor internette gecmeyen bas agrisi beyin timorunde olur yaziyor timor olsa muayenede anlasilirmiydi?
banada oyle geliyor bigun sag bigun sol degil her saniye yer degistiriyorAyrıca tümör olsa hep aynı yerde ağrı olur gibi geliyor sizinki bigün sağ bigün sol bigün ense bigün alın