Muayene hakkında bi bakar mısınız..

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Kızlar iyi geceler..

Soru garip gelebilir ama daha önce hiç kadın hastalıklarından muayene olmadım..

Bakirelerde muayene nasıl oluyo fikri olan var mı? Doktor dikkat ediyo mu zarar görme ihtimali var mı? Ya da tanı yada tedavi için muhakkak gerekiyosa umrumda değil tabi ama buna karşılık doktor tarafından zarar gördüğüne dair rapor falan oluyor mu? Yani tıbbi zorunluluk olduğunu kanıtlayabilir miyim ilerde?

Sen zaten doktora git o sana diyecektir ancak bukadar bakabiliyorum dıye benim tanıdıgım enfeksıyon kapıyordu sureklı doktor onceden uyarır bu konulardayanı onun kı uyarmıs sen olurken doktora sorarsın gennel olarak idrar ve kan örneklerıyle bakıyolar budurumda bazı seylere ultrason da yeterlı olabılıyor zarar görecegını sanmam görseydı tanıdıgım sureklı gtmezdı

Şikayeti neydi enfeksyon kapan arkadaşının:/

Regl olamama falan var mıydı:/

bakirelerde alttan muayene yapmıyorlar, üstten ultrasonla bakıyorlar şikayetine göre kan idrar örneği alabilir. geçmiş olsun

Kızlar ya komik gelicek ama yumurtalıklarımız orda sanırım bu tam sezaryen kesiğinin olduğu yerde şah damarında olur gibi belirgin seyirme oldu az önce altı yedi kez falan kalp atışı gibi bişey oluyo. Noluyo dedim bi an inanamadım:/ On on beş saniye geçti bi daha oldu. Pijamam üzerime oturduğu için hani dışarıdan net şekilde görülüyo o derece bi seyirme.

Nedir ne değildir bilen var mı:/ doktora gideceğim zaten ama merak ediyorum yine de [emoji20] :/

Son düzenleme:

Aynı şey benim midemde oluyor baya araştırdım önemli bişey değilmiş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı şey benim midemde oluyor baya araştırdım önemli bişey değilmiş :)

Mideyse şey olabilir emin değilim ama.. karından atar damar geçiyo demişti öğretmenim taaa ilkokuldaydık o zaman.. Bilemedim aynı yere denk geliyo mu sende:)

Şikayeti neydi enfeksyon kapan arkadaşının:/

Regl olamama falan var mıydı:/

orasını bilmiyorum cok takıntılı biri zaten herseyı kafasına takıyor regl olmuyorsan doktor sana gereklı ılacı verecektir ve 2-3gune olucaksındır merak etme sıkma canını aslında doktora gidilmesi gereken konulara yorum yazmam huyum değil yazamda doktora git derim sadece onun için ilaç ismi falan söylemek istemıyorum sakıncalı seyler bu durumlar onun için muayene gerektıgını dusunuyorsan gıtmenı tavsıye ederim çekinmene gerek yok

Son düzenleme:

Yok yok canım doktora gidicem zaten regl biter bitmez. İlaç yazsan da içmezdim gitmeden. Çok sağol yardımın için:) şart oldu gitmek:/

Bakip bakmayacagi olacagin muayeneye gore degisir.

Fakat vajinana bir sey sokuldugunu duymadim,
vajinal kanalla alakali oyle bir islem olsa bile zar dedigin butunuyle orayi kaplayan bir parca degil aradan incecik birsey sokup bakarlar hissetmezsin bile.

Bunun disindaki genel seylere ultroson vs oyle bakiliyor.
Hatta muayenede direkt tahlil sonuclarina gore ilac yazip yolladiklari dahi oluyormus.

Bu arada kasiklarindaki nabiz gibi ordaki atimi hissetmen ilginc geldi ama kendini bu kadar fazla dinlememeni oneririm.
Doktora gidince onu da sorarsin, o seni zaten aydinlatir
Seyirme bende sık oldugu icin sinir bozuculugnu anliyorum ama takinca daha gecme suresi uzuyor sanki, eger agri/aci yok ise gecer o diyip kendini telkinler ile sakinlestirmeye bak.

Yok yok canım doktora gidicem zaten regl biter bitmez. İlaç yazsan da içmezdim gitmeden. Çok sağol yardımın için:) şart oldu gitmek:/

Reglin 2.gunu gel diyorlarmis.
O yuzden onceden doktora gidip olunca da kontrole gitsen daha iyi olur bence. Bitiminde gidersen 1ay beklemek zorunda kalabilirsin.

Reglin 2.gunu gel diyorlarmis.
O yuzden onceden doktora gidip olunca da kontrole gitsen daha iyi olur bence. Bitiminde gidersen 1ay beklemek zorunda kalabilirsin.

Aay yarın gidiym o zaman bari gidebilirsem:/

Bu arada kendimi dinlemeden oldu bu sefer benim çıtkırıldımlığım değil :))) birden bi başladı kalp gibi kütür kütür gözle görülür şekilde oldu.

Netten bakıym dedim rahimde seyirme hamilelik belirtisi diyolar çıldırıcam ne hamileliği imkansız

Regl olamadigin icin olabilir.
Hem bunun icin hem de duzensizlik sikayetiyle gidersin...

hiç bi sorun olmaz pkos olduğum için bekarken 5 sene sürekli gittim simdi de takip amacli adet oldugundan beri kardeşimi götürüyorum sorun olsun ya da olmasin zaten senede bi kere gidilmesi gerekiyor ergenliğe girdimten sonra... korkuların olmasın karından ultrasonla bakarken tuvalete sıkışık olman lazim hazırliklı gidersen beklemezsin bi de evet canim dogru hatirliyorsun atardamarlardan biri tam yumurtalik uzerinden geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…