Mtvden Rockçılara Yasak!

Kuzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
2.027
13
116
Diğer
Rock'çılara yasak!

MTV Türkiye, Funda Arar, Kıraç ve Haluk Levent'e ambargo koydu. Geçtiğimiz yıl Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'ın kliplerini yayınlamayarak tüm tepkileri üzerine çeken MTV Türkiye yöneticileri, Haluk Levent, Funda Arar ve Kıraç'ın kliplerini yayınlamama nedenini, "Şarkıları çok fazla Anadolu rock" olarak açıklıyor.

YASAKLI SANATÇILAR TEPKİLİ!

Haluk Levent: Bence MTV yönecilerinin politikaları çok doğru. Hepimizi bir kalıba sokmaya çalışıyorlar. Anadolu ritimleri bu kalıbın çok dışında, bizler zaten onlara göre müzisyen de değiliz, hatta hiçbir şeyiz onlar için. Ben şahsım olarak hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Zaten beni PowerTürk'de yayınlamıyor. Herkes benim ABD karşıtı şarkılarımı da biliyor. Niye beni yayınlasınlar ki... Benim de böyle bir talebim zaten olmadı, bundan sonra da olmayacak.

Funda Arar: Ben müziğe kalite getirmesi açısından MTV'nin Türkiye'ye gelmesine çok sevinmiştim. Ama onların formatları bir tarza yönelik. Neticede Türkeye'nin MTV'si olarak algılamıyorum. Onlara bu konuda saygı duyarım. İngiltere de daha önce Türkiye sanatçılarından liste yapıp yayınlıyorlardı. Şu an neden böyle bir karar alındı, bilemiyorum. Kendileri bilirler, onlar bize uygun format versinler, biz de ona göre şarkı yapalım.

Kıraç: Beni yayınlayan kanallar var. Türkiye'nin her köşesini geziyorum, dikkatimi bile çekmemişti. Ne yapalım canları sağolsun. Gerekirse onlara uygun şarkı yaparız...

haluk kıraç fln tmm and rockçıda funda arar nee.. bu kadın özlem tekin'Le şebo'ya da rock yabmıo demişti..tabi rockın kraliçesi o yaa ..

funda arar Şebnem'in adını ağzına alırken önünü falan iliklesin..terbiyesizliğin alemi yok....herkes yerini seviyesini bilsin....funda arar ın Şebnem Ferah 'ın üçte biri olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.... :oklava:Kötü Kazen

haluk kıraç fln tmm and rockçıda funda arar nee.. bu kadın özlem tekin'Le şebo'ya da rock yabmıo demişti..tabi rockın kraliçesi o yaa ..

ee sayın Şebnem ablamız herzamanki sakinliğiyle saygı duydu (hayatımın kadınıı)
Özlem ablamız aynı sankiliğini koruyamadı tabi :))
Türkiyede rock bayrağını kıraçla funda taşıyo zaten dimi hahahaha diye bir cevap vermişti

kötükedihüso

fundanın sesini beğeniyorum. ama rock yaptığı söylenemez. zaten kendisi de demişti rock yapmıyorum diye. şebnem ferah ise son yıllardaki amy lee tarzıyla şarkılar söylemesi ve onun gibi giyinerek fazlasıyla gözümden düştü. özellikle bring me to life isimli şarkılarını berbat ederek. o sesi duyduktan sonra iğrendim gerçekten.
anadolu rock tarzı şarkıları zaten müzi programları sık sık yayınlıyorlar. mtvye gerçekten yakışmaz o şarkılar. bu işi yabancılar iyi yapıyorlar onları dinliyorum. siz de onlar gibi olun isteğiniz varsa buyrun yaynlasınlar.

günümüzde artık her sahneye çıkan grup/sanatçı cover parça seslendirmekte.herkes kendi şarkısını daha güzel söyler elbette.amy lee daha bikaç senedir piyasada.şebnem 10 sene öncede bugünki gibiydi.ben şebnem ferahın amy lee gibi içi alabildiğine tüllü ekose etek giydiğini görmedim yada sweatinin üstüne korse taktığını vs..vs..
her nasıl amy lee KORN şarkılarını berbat ediyorsa ordan biride çıkıp amy leenin pardon evanescence nin şarkılarını istediği gibi yorumlayabilir
:içelim:

ne kıraçı ne haluk leventi severim.
funda arardan ise NEFRET ediyorum ya, amozon kılıklı şey..
onun rockla ne alakası var be üff

vaay vay vay... demek öyle dedi funda arar.. onun gibi birine hic yakistiramadim bu laflari...
SEBNEM FERAH gibi rock'in kralicesine nasil diz uzatip seviyesini düsürdü anlayamadim...
Kirac'ida cok severim en sevdiklerimden.. adam'a her türlü tarz yakisiyor, türkü olsun, arabesk olsun...
Haluk levent'te iyi..
Ama mtv kendi formatina uygun olarak yayinlamamasi bence normal
cünkü meseal dream tvde öyle her sarkiyi yayinlamaz, türkü yayinlamaz..
bu yüzden bence normal bir karar...

Back
X