• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot trombofoli panel analizim böyle çıktı

Yesilagacbambu

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
293
78
298
Amasya
Merhaba arkadaşlar.

Mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot
diğer değerlerde normal yazıyor bunlar ne demet oluyor aynı şekilde olan varmı tüp bebek tedavi öncesi doktor istemişti gen testlerini bu şekilde olan varmı nasıl bir yol izlediniz doktora gitmeme 1 aydan fazla var merak ettim:) inşallah çok kötü bişey değildir.

Merhaba arkadaşlar.

diğer değerlerde normal yazıyor bunlar ne demet oluyor aynı şekilde olan varmı tüp bebek tedavi öncesi doktor istemişti gen testlerini bu şekilde olan varmı nasıl bir yol izlediniz doktora gitmeme 1 aydan fazla var merak ettim:) inşallah çok kötü bişey değildir.
merhaba bu gen folik asitin metabolizmasıyla ilgiliymiş, yüksek doz aktif formda folik asit kullanmak gerekiyormuş bende de aynı gende mutasyon çıktı. Doktorum quatrefolic folik asit önerdi ama araştırma halindeyim ben de

merhaba bu gen folik asitin metabolizmasıyla ilgiliymiş, yüksek doz aktif formda folik asit kullanmak gerekiyormuş bende de aynı gende mutasyon çıktı. Doktorum quatrefolic folik asit önerdi ama araştırma halindeyim ben de
Benim doktor baktı bişey demedi bunun içinn ama kan sulandırıcı verdiler şuan opu tedavisindeyimm

Merhaba arkadaşlar.

Benimde kan sonucum aynı seninkisi gibi çıktı doktorun ne dedi ? İğneye başlattı mı ?

Benimde kan sonucum aynı seninkisi gibi çıktı doktorun ne dedi ? İğneye başlattı mı ?
Yok canım sanırım homozigot olmsı daha tehkikeliymiş araştırdığım kadarı ile biz taşıyıcı gibi geçiyormuş detaylı sormadm doktora açıkcası aklıma gelmedi ogün ama gittiğimde soracağımm coraspirin hap verdi canm opu sürecindeym henüz

Merhaba arkadaşlar.

Gebelikte kan sulandırıcı kullanacaksın canım ek başka bir şeymyapılır mı bilmiyorum

Yok canım sanırım homozigot olmsı daha tehkikeliymiş araştırdığım kadarı ile biz taşıyıcı gibi geçiyormuş detaylı sormadm doktora açıkcası aklıma gelmedi ogün ama gittiğimde soracağımm coraspirin hap verdi canm opu sürecindeym henüz
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun en azından öncesinde öğrenmemiz iyi oldu bende transfer bekliyorum martın ilk haftası gibi olacağım. Genetik testim böyle çıkınca bi modum düştü ama dermansız birşey değil neyse ki

Back