Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim :)Canım sanıyorum kan pıhtılaşması ama bilen arkadaşlar yazacaktır.
Tesekkurler canimGenlerinizde pıhtılaşma var
Çok bilgim Yok ama tahminimce ikisini de kullanmanız gerekiyorTesekkurler canim
Bir şey daha soracagim gebelikte kan sulandırıcı iğne mi yoksa coraspirin yeterli geliyor mu ?
Çok sağ ol canim :) araya haftasonu girince bu iki gün Nasil geçecek diyordumÇok bilgim Yok ama tahminimce ikisini de kullanmanız gerekiyor
Coraspin olmaz canım o en basit cıvıtıcı hamileliğini öğrendiğin zamandan beri iğne vurulman lazım koldan yada göbektenTesekkurler canim
Bir şey daha soracagim gebelikte kan sulandırıcı iğne mi yoksa coraspirin yeterli geliyor mu ?
Yaa öyle mi bakalım saglikla kucagimiza almayi nasip etsin de Rabbim iğne de vurunuz :)Coraspin olmaz canım o en basit cıvıtıcı hamileliğini öğrendiğin zamandan beri iğne vurulman lazım koldan yada göbekten
aynı değere sahibiz iğne kullanıyorum bendeKizlar 2gebeligimde ilkinde kalp atışı hic duyulmadı ikincisinde ise 9.haftada kalp atışı durdu. Sonuclarim bugün çıktı ama doktora gösteremedim
Mthfr c677 heterezigot yazıyor bilgisi olan yazabilir mi ?
Rabbim saglikla kucagina alıp büyütmeyi nasip etsin canimaynı değere sahibiz iğne kullanıyorum bende
korunmayı bırakmadan bir ay önce coraspirine başladım gebe olduğumu öğrenir öğrenmez iğneyeRabbim saglikla kucagina alıp büyütmeyi nasip etsin canim
Peki doktor sana ne demişti ? Gebelikten önce coraspirin için mi ? Cevaplarsan çok sevinirim