- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
- Konu Sahibi Ewremmmerve
Arkadaslar ben 2 düşük ten sonra kan testlerini yaptırdım sonuçlardan biri bu bide PAI-I 4G/5G SONUÇ 5G/5G diyor bunların ne demek olduğunu bilen var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğne kullanacaksın gebe kalınca canım geçmiş olsun bende aynı durumdayım iki düşükten sonra üçüncüde iğne kulanıyrumArkadaslar ben 2 düşük ten sonra kan testlerini yaptırdım sonuçlardan biri bu bide PAI-I 4G/5G SONUÇ 5G/5G diyor bunların ne demek olduğunu bilen var mı ?
Hangi iğne ve nasıl kullanıyorsunuz? ?iğne kullanacaksın gebe kalınca canım geçmiş olsun bende aynı durumdayım iki düşükten sonra üçüncüde iğne kulanıyrum
hıbor kullanıyorum hergün göbekten yapıyor eşim..gebelik kanda çıkar çıkmaz başladık..coraspirinde alıyordum ama 12nci haftada biraz kanama oldu onu bıraktık sadece iğne alıyorumHangi iğne ve nasıl kullanıyorsunuz? ?
Başka herhangi bi test yaptırdıniz mi bu test yeterli oldu mu teşhise?hıbor kullanıyorum hergün göbekten yapıyor eşim..gebelik kanda çıkar çıkmaz başladık..coraspirinde alıyordum ama 12nci haftada biraz kanama oldu onu bıraktık sadece iğne alıyorum
kromozom analizi ve kan pıhtılaşma testi istemişti doktor..eşimin ve benim kromozomlar normal çıktı bende kan pıhtılaşması çıktı..doktorum iki düşük olduğu için iğneyi kullanman gerek dediBaşka herhangi bi test yaptırdıniz mi bu test yeterli oldu mu teşhise?
Anladım çok teşekkür ederim ben bu testleri yaptırdıktan sonra 1 düşük daha yaşadım ve baba hicbisiy söylemediler. Yeniden gidicem başka doktorlara da sorcam umarım bi iğne ile kavusabilirim bebeğim e (kromozom analizi ve kan pıhtılaşma testi istemişti doktor..eşimin ve benim kromozomlar normal çıktı bende kan pıhtılaşması çıktı..doktorum iki düşük olduğu için iğneyi kullanman gerek dedi
Dusukleriniz hangi haftalarda olmuştu ?kromozom analizi ve kan pıhtılaşma testi istemişti doktor..eşimin ve benim kromozomlar normal çıktı bende kan pıhtılaşması çıktı..doktorum iki düşük olduğu için iğneyi kullanman gerek dedi
inşallah inşallah..düşükleri bildikleri halde iğne vermemiş olmaları ilginç..hep devlete gittiysen birde özele git istersen..devletteki doktor bana gerek yok dedi ama özelde hemen rapor çıkartıp iğneye başlattıAnladım çok teşekkür ederim ben bu testleri yaptırdıktan sonra 1 düşük daha yaşadım ve baba hicbisiy söylemediler. Yeniden gidicem başka doktorlara da sorcam umarım bi iğne ile kavusabilirim bebeğim e (
biri dört biri altıDusukleriniz hangi haftalarda olmuştu ?
Antalya eğitim araştırma hastanesi ne gitmiştim ama sanırım bi daha gitmiceminşallah inşallah..düşükleri bildikleri halde iğne vermemiş olmaları ilginç..hep devlete gittiysen birde özele git istersen..devletteki doktor bana gerek yok dedi ama özelde hemen rapor çıkartıp iğneye başlattı
Aynı zamanlarda kaybetmisizbiri dört biri altı
maalesef hele o kürtaj korkusu sancılar Allah kimseye yaşatmasınAynı zamanlarda kaybetmisiz
Kesinlikle ben hiç kürtaj olmadım gerek kalmadı 3 ünde de kendiliğinden gitti ama eşimin ya içerde bişiy kalırsa yaa bana bişiy olursa korkusunu hiç unutamammaalesef hele o kürtaj korkusu sancılar Allah kimseye yaşatmasın
Bişiy soracağım tahlil sonuçlarınız duruyorsa bana resmini yollayabilir misiniz? Benimki yle karsilastirabilir miyim ?maalesef hele o kürtaj korkusu sancılar Allah kimseye yaşatmasın
canım onu şuan yapamıyorum ama mthfr c677t heterozigot bide pai 4G 4G çıkmıştı..diğerleri hep normaldiBişiy soracağım tahlil sonuçlarınız duruyorsa bana resmini yollayabilir misiniz? Benimki yle karsilastirabilir miyim ?
Benimde a1298c çıktı ama doktor hap yeterli dedi onu da önlem amaçlı verdi. Bebek düşürecek derecede değil dediArkadaslar ben 2 düşük ten sonra kan testlerini yaptırdım sonuçlardan biri bu bide PAI-I 4G/5G SONUÇ 5G/5G diyor bunların ne demek olduğunu bilen var mı ?
Sen yine de tek doktora güvenme başkalarına da sor mutlaka bana da hiçbişey yok dediler 3.kez düşük yaptım kaybettim BebeğimiBenimde a1298c çıktı ama doktor hap yeterli dedi onu da önlem amaçlı verdi. Bebek düşürecek derecede değil dedi
Genetikci, kadın doğum prof ve kendi doktorum kadın doğum uzmanı gördü canım. Ucude gordu. Benim bir dusugum bir erken doğumum var. Erken doğumum enfeksiyon sebebiyle oldu. İkizlerdi kiloları tek bebeğe göre bile fazlaydı gelişimleri çok iyiydi eğer pıhtılaşma olsaydı o kadar gelisemezlerdi beslenemezlerdi. Ama yinede ecopirin diye bir ilaç kullanıyorum henüz hamile değilim hamile kalabilirsem devam edecegimSen yine de tek doktora güvenme başkalarına da sor mutlaka bana da hiçbişey yok dediler 3.kez düşük yaptım kaybettim Bebeğimi