mtfr c677t

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.189
16.789
merhaba ...

cevap verırsenız çok sevınırm çok buyuk ıkılemde kaldım

benım daha once ıkı kımyasal gebelık (5. haftalarda) bır 16 bır 23 haftalık kayıplarım var
en son kaybımdan sonra trombofolı panelı testlerı yapıldı mthfr c677t heterozıgot cıktı kilom da var pko luyum.

sımdı bır dr bana aspırının yeterlı olacagını eğer kan sulandırıcı iğne kullanırsam bunun bana çok ağır geleceğini söyledı
dığer dr 0.4luk kan sulandırıcı ıgne verdı hatta dozun bana yetmeyebılecegını kılolu oldugum ıcın kullanmam gerektıgını soyledı

bu konuda sızın gorusunuz ne olurdu

merhabalar lumsuz gebelıklerın nedenı olarak tek faktör olarak sorumlu tutulamaz ( mthfr heterozıgotlugu) Arastırılması gereken bazı testler vardır.
Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) , tiroid fonksıyon testlerı, rahim-tüp fılmı ,kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.Kan sulandırıcı tedavıler ıle ılgılı bebek aspırın ve düşük molekul agırlıklı heparıni( kan sulandırıcı ıgne) koruma dozunda kullanmak faydalı olucaktır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…