Eveeeettt... Bu gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorum :) sabah 9 da yatışımı yapacağım kızlar. Büyük gün yarın, dualarınızı esirgemeyin nolur...
Bu arada bugünkü son muayenede doktorum Alper Bayraktar damla 325-350 cc koymayı planlıyorum dediğinde şok oldum:)) yuvarlak isteyen biri olarak:) yuvarlak koyarsak iki meme arasında istemediğim bir aralık olacak, bu yüzden damla protez ile farklı bir teknik kullanarak mentor marka damla silikon dual 2 kesi ile ameliyatını yapacağım dedi. Çok heyecanlıyım ama doktoruma güveniyorum.. yarın yine yazmaya çalışacağım kızlar :)
Eveeeettt... Bu gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorum :) sabah 9 da yatışımı yapacağım kızlar. Büyük gün yarın, dualarınızı esirgemeyin nolur...
Bu arada bugünkü son muayenede doktorum Alper Bayraktar damla 325-350 cc koymayı planlıyorum dediğinde şok oldum:)) yuvarlak isteyen biri olarak:) yuvarlak koyarsak iki meme arasında istemediğim bir aralık olacak, bu yüzden damla protez ile farklı bir teknik kullanarak mentor marka damla silikon dual 2 kesi ile ameliyatını yapacağım dedi. Çok heyecanlıyım ama doktoruma güveniyorum.. yarın yine yazmaya çalışacağım kızlar :)
Kızlar şu an yukarıdan baktığımda süper görnüyorlaaaaaar:)mentor 350 dual plan damla kullanmış doktorum Alper Bayraktar. Anesteziden ayılırken sizi öldürücem diye bağırmışım adama :))) odama geldiğinde hala bu fikirde olup olmadığımı sordu:))
Yanlız hareket ettiğimde bile çook ağrım oluyor
Bu şişliklerin inmesi çok sürecek mi acaba
Oyle birşey yok canım:) benimki farklı bir teknikti aradaki boşluk için ekstra bir uygulama yaptığı için üç saat sürdü ancak normali de 1,5 2 saat diye bbiliyorum.3 saat mi, hastane de mi kalmak lazım?silikon taktırmak hani yarım saat sürüyodu gayet ordan çıkılıp eve işe gidilebilirdi:18: :44:
benim 25 gün oldu ama hala şişlik var.6 ay sonra geçecekmiş tam olarak.çıktın mı hastaneden.ağrılara dikkat et sakın ağır kaldırma.yerinden kaymasın.ağrı kesicilerle ağrı geçiyor ama o zamanda kendini iyi hissedip bişeyler yapıyorsun sonra daha şiddetli ağrılar oluşuyor. bu hafta sonu kontrole geleceğim bende alper beye.umarım kayma falan olmamıştır bende de.sağ memenin ağrısı hala geçmedi.çok geçmiş olsun canım .tam yedi gün sonra geçmeye başlıyor ağrılar.sık dişini biraz en kötü iki günü geçirdin bundan sonra her gün daha iyiye dönecek
Bir de merak ediyorum bu ödemler için desal yada lasix gibi ödem sökücü kullanabilir miyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?