• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MssMis meme büyütme ameliyatı :)

Arkadaslar, salı günü dr kontrolüm var ilk hafta. Ancak benim sol göğsüm diğerine göre daha sert. Normal mi acaba?

Arkadaslar, salı günü dr kontrolüm var ilk hafta. Ancak benim sol göğsüm diğerine göre daha sert. Normal mi acaba?

Geçmiş olsun. Sürecini buradan okuduğum kadarıyla güzel geçirmişsin.
Bende farklı ilde, aynı hastanede ameliyatımı oldum. Damla takıldı ve yaklaşık 3 ay oldu.
Bir tarafın daha sert ya da daha şiş olması normal. İki göğüste de ödem aynı olmuyor malesef.
Mesela benim de sol göğüsüm daha büyüktü ve abartmayım yaklaşık 2 ay bu şekilde gezdim :)
Şu an indi, ama benim bile hâlâ ödemelerim var.
Umarım bundan sonrası sürecin de keyifle geçer

Teşekkür ederim haccer:)

İnsan bilmediği konularda mutlaka yaşayan birinden destek almak istiyor:))allahım şükürler olsun ara sıra giren sancı benzeri ağrılardan başka bir sıkıntım yok gibi. Saçlarımı bile iki üç gün sonra yamuk yumuk da olsa kendim toplayabilir durumda kol hareketlerim. Maşallah.:) Tek kızdığım konu sigarayı tek tük de olsa içmem:(

Akılma geldikçe kapsül oluşmaması için dua ediyorum birde :))

Ameliyat olacak arkadaşlarıma yardımcı olabilecek herşeyi paylaşmaya çalışıcam, çünkü bunları öğrenmek psikolojiyi rahatlatıyor.

Geçmiş olsun.Zor bir ameliyat eğer kasaltı ise.Çok da ağrılı.Daha ilk zamanlar çok şişlik var.Onlar inecek.Şekli çokkk değişecek.6 ayda şekli baya belli oluyor.Ama 1 yıl esas şekli için öngörülen süre.1 yıldan sonra daha bile doğallaşıyor.Umarım istediğin gibi olmuştur.

Sağolun kızlar, üç saat sürdü canım. Yanlız olmanız imkansız mutlaka bir destek arıyorsunuz. İlk yemeğimi bile kendim yiyemedim kollar iptal:)))

Normalde bir gece kalınıyormuş ama ben ikinci gecwmide burda geçirmek istiyorum ağrılar yüzünden.

Kolay değil ama katlanıcaz artık sonuç güzel olsunda:)))

Geçmiş olsun.Zor bir ameliyat eğer kasaltı ise.Çok da ağrılı.Daha ilk zamanlar çok şişlik var.Onlar inecek.Şekli çokkk değişecek.6 ayda şekli baya belli oluyor.Ama 1 yıl esas şekli için öngörülen süre.1 yıldan sonra daha bile doğallaşıyor.Umarım istediğin gibi olmuştur.
Teşekkür ederim :) evet kasaltı tekniği ile oldu. Şekilleri değişse iyi olur:) zira şuan gözüme ciddi büyük görünüyorlar:)) gerçi dr.um % 20 si gider dedi:))

Şişlikler inecek merak etme.Sonra küçük oldu de me:))) forumda genelde küçük olduklarından dolayı şikayet ederler.Mevcut durumda ödem çok fazla.Şekilleri de ilk önce tuhaf oluyor bu sebepten dolayı.6 ayda baya iyi oluyorlar.Ama en iyi 1 yılda.Hatta sonrasında bile değişim olduğunu söyleyenler var.Kolay gelsin.

Teşekkür ederim :) evet kasaltı tekniği ile oldu. Şekilleri değişse iyi olur:) zira şuan gözüme ciddi büyük görünüyorlar:)) gerçi dr.um % 20 si gider dedi:))

yaklaşık 1 aysonra normal hayata dönüyorsun. yumuşama da başlıyor ödemler gitmeye başlıyor hiç merak etme.sanki bu günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama bitiyor.ödemin çabuk gitmesi için yatarken hastanedeki gibi sırt ve baş kısmı yükseltirsen çok faydalı oluyor.benim 1. ayım ama hala 3 yastıkla yüksek yatıyorum. ödem normale göre 2 kat hızlı geçmiş.2. aya kadar böyle devam edecegim.6 aylık ödem 2 ayda bitmiş olacakmış.tavsiye ederim hızlı düzelmek istiyorsan yapabilirsin sende.sormak istediğin ne varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım insan kendini çok çaresiz hissediyor seni çok iyi anlıyorum.iyi bak kendine canım

Geçmiş olsun. Sürecini buradan okuduğum kadarıyla güzel geçirmişsin.
Bende farklı ilde, aynı hastanede ameliyatımı oldum. Damla takıldı ve yaklaşık 3 ay oldu.
Bir tarafın daha sert ya da daha şiş olması normal. İki göğüste de ödem aynı olmuyor malesef.
Mesela benim de sol göğüsüm daha büyüktü ve abartmayım yaklaşık 2 ay bu şekilde gezdim :)
Şu an indi, ama benim bile hâlâ ödemelerim var.
Umarım bundan sonrası sürecin de keyifle geçer

Agrilarin ne kadar sure sonra gecti haccer.benim 1 ay oldu ama hala sag taraf zaman zaman agriyor.bazen siddetli oluyor korkuyorum.sol tamamen gecti sayilir.sende de olmusmuydu.bilgi verirsen cok sevinirim

Agrilarin ne kadar sure sonra gecti haccer.benim 1 ay oldu ama hala sag taraf zaman zaman agriyor.bazen siddetli oluyor korkuyorum.sol tamamen gecti sayilir.sende de olmusmuydu.bilgi verirsen cok sevinirim

Tatlım abartmayım ama benim 2.aya yaklaşırken bile sol göğüsümde arada kramp şeklinde ağrım oluyordu. Şu an 3.aya girmek üzereyim ve ne yazık ki dönem dönem tatlı bir ağrı ya da sabahı uyandığımda kramp olabiliyor. Doktorum bunun normal olacağını ve 6.aya kadar sabretmem gerektiğini söylemişti. Asıl benim şu an ki dedim deli deli deli gibi baş gösteren kaşıntı :)
Kısacası biraz daha sabırla bekliyorum.
O dönmesel ağrılara takılma :)

Tatlım abartmayım ama benim 2.aya yaklaşırken bile sol göğüsümde arada kramp şeklinde ağrım oluyordu. Şu an 3.aya girmek üzereyim ve ne yazık ki dönem dönem tatlı bir ağrı ya da sabahı uyandığımda kramp olabiliyor. Doktorum bunun normal olacağını ve 6.aya kadar sabretmem gerektiğini söylemişti. Asıl benim şu an ki dedim deli deli deli gibi baş gösteren kaşıntı :)
Kısacası biraz daha sabırla bekliyorum.
O dönmesel ağrılara takılma :)

Canim benim.cok tesekkur ederim.o kadar rahatlattin ki beni inanamazsin.herkes agrilarinin 10-20 gunde gectigini yazmis ama ayrintiya giren yok.yeni yasadigin icin senden duymak ina cok rahatlatti.senin kasintilarin yeni mi basladi.benim de dikis yerlerimde 15. Gunlerde cok olmustu ama azaldi simdi.allerji falan olmasin.cok gecmis olsun canim.bu konuda da bizi bilgisiz birakma belki bide de olur.bu ite ne guzelmis ya iyiki bulmusum burayi

Canim benim.cok tesekkur ederim.o kadar rahatlattin ki beni inanamazsin.herkes agrilarinin 10-20 gunde gectigini yazmis ama ayrintiya giren yok.yeni yasadigin icin senden duymak ina cok rahatlatti.senin kasintilarin yeni mi basladi.benim de dikis yerlerimde 15. Gunlerde cok olmustu ama azaldi simdi.allerji falan olmasin.cok gecmis olsun canim.bu konuda da bizi bilgisiz birakma belki bide de olur.bu ite ne guzelmis ya iyiki bulmusum burayi

:)
Bende aynen bu site sayesinde cesaretimi toplayıp ameliyata karar verdim.
Herkesin ağrı eşiği farklı. Teknik olarak o devamlı ağrılarım benimde 15.günde geçmişti ama o arada sırada giren kramplar bitmedi. Mesela bugün bile, (3.aya girdim) sabah, sol göğüsümde kramp ile uyandım. Bu arada belirtmeliyim ki, ben hâlâ sırtüstü yatıyorum. Yani cicişleri zorlamasam dahi, kramp girebiliyor.
Kaşıntım, özellikle meme altı dikiş yerinde. Ama öyle böyle bir kaşıntı değil. Onu da dikişin artık iyileşmeye başladığına bağlıyorum.
3.ay ve özel sütyene devam bende. Tabi sütyenin lastik yerleride kaşıntıma çanak tutuyor. :)
3 ay geçti, bundan sonrası biraz daha sabretmek kaldı bize.
Umarım istediğin gibi ve sorunsuz bir süreç geçirirsin :))

:)
Bende aynen bu site sayesinde cesaretimi toplayıp ameliyata karar verdim.
Herkesin ağrı eşiği farklı. Teknik olarak o devamlı ağrılarım benimde 15.günde geçmişti ama o arada sırada giren kramplar bitmedi. Mesela bugün bile, (3.aya girdim) sabah, sol göğüsümde kramp ile uyandım. Bu arada belirtmeliyim ki, ben hâlâ sırtüstü yatıyorum. Yani cicişleri zorlamasam dahi, kramp girebiliyor.
Kaşıntım, özellikle meme altı dikiş yerinde. Ama öyle böyle bir kaşıntı değil. Onu da dikişin artık iyileşmeye başladığına bağlıyorum.
3.ay ve özel sütyene devam bende. Tabi sütyenin lastik yerleride kaşıntıma çanak tutuyor. :)
3 ay geçti, bundan sonrası biraz daha sabretmek kaldı bize.
Umarım istediğin gibi ve sorunsuz bir süreç geçirirsin :))

canım benim dün mesajını okuduktan sonra ağrılarım geçti bile.o kadar rahatlattın ki beni.çok endişe ediyormuşum meğer.sana nasıl teşekkür ediyorum bilemezsin.forumdaki yazıları okuyunca herkes 15-20 günde ağrılarının geçtiğini yazmış.bende bir prob olduğunu düşünmüştüm.sayende yaşadığı krampların normal olabileceğini anladım.doktorum ne kadar normal dese de nede olsa erkek ve bu operasyonu olmayan bilmiyor sonuçta.kaşıntılar iyileşmeyle olabilir ben 15. ile 20. günler arası şiddetli yaşadım şimdi geçti.belki 3, ayda yeniden olur.contractubex jel kullanıyormusun iz kalmasın diye o da kaşıntıların geçmesine çok yardımcı oluyor.kaşındıkça sürüyordum.şimdiden iz yok gibi.öpüyorum canım seni. çok ama çok teşekkür ederim.iyi ki varsın

canım benim dün mesajını okuduktan sonra ağrılarım geçti bile.o kadar rahatlattın ki beni.çok endişe ediyormuşum meğer.sana nasıl teşekkür ediyorum bilemezsin.forumdaki yazıları okuyunca herkes 15-20 günde ağrılarının geçtiğini yazmış.bende bir prob olduğunu düşünmüştüm.sayende yaşadığı krampların normal olabileceğini anladım.doktorum ne kadar normal dese de nede olsa erkek ve bu operasyonu olmayan bilmiyor sonuçta.kaşıntılar iyileşmeyle olabilir ben 15. ile 20. günler arası şiddetli yaşadım şimdi geçti.belki 3, ayda yeniden olur.contractubex jel kullanıyormusun iz kalmasın diye o da kaşıntıların geçmesine çok yardımcı oluyor.kaşındıkça sürüyordum.şimdiden iz yok gibi.öpüyorum canım seni. çok ama çok teşekkür ederim.iyi ki varsın

En kısa sürede sefasını süreriz inşallah :)
Tekrar geçmiş olsun :))

Kızlar paylaştıklarınız için teşekkürler hepinize. Birşey sormak istiyorum. İlk hafta dr kontrolünde dr'um ameliyat sütyeninim kopçalarını en baştan en sona aldı, sıkıştırdı yani. Muhtemelen yavaş yavaş şekillenip ortaya gelmeleri için ama o günden beri çok ağrım sızım var :( biliyorum protezler yer oluşturuyor kendine. Bunu yaşayan var mı? Bir de sabah ilk uyandığımda ve yatağımdan kalktıktan sonraki ilk 10-15 dk ağrıları:(

Kızlar paylaştıklarınız için teşekkürler hepinize. Birşey sormak istiyorum. İlk hafta dr kontrolünde dr'um ameliyat sütyeninim kopçalarını en baştan en sona aldı, sıkıştırdı yani. Muhtemelen yavaş yavaş şekillenip ortaya gelmeleri için ama o günden beri çok ağrım sızım var :( biliyorum protezler yer oluşturuyor kendine. Bunu yaşayan var mı? Bir de sabah ilk uyandığımda ve yatağımdan kalktıktan sonraki ilk 10-15 dk ağrıları:(

Merhaba, ben 1 aya yakın bir iç çamaşırı firmasının sporcu sütyenini kullandıktan sonra doktorum medikal bir sütyen yazdı. Ve 1.aydan sonra o sütyen bana nefes aldırmadı. O kadar sıkıydı yani. Sonra sorduğumda, ilk zamanlar çok önemli, düzgün şekil alması için bir önlem dedi.

Benim 3.ayım, bende bile yataktan kalktığımda bazen ağrılar oluyor. Hatta kramp şeklinde saplanıyor ağrı.

Normal bir süreç yaşıyorsun, kafanı takma. Geçmiş olsun :)

arkadaşlar merhaba, kkda yeni sayılırım. ben de 10 nisan cuma günü için alper bayraktardan randevumu alıp senelerrrdir düşündüğüm bir türlü cesaret bulamadığım bu ameliyatı olup kurtulmak istiyorum. benim sorum şu, burada hiç bununla ilgili bir şey okumadım. benim normalde bile göğüslerim inanılmaz hassas hani ergenlikte yeni yeni çıkarken acır sızlar ya aynen öyle. eşim biraz sıkı sarılsın ayy diyorum ağrıdan. hele regl dönemlerinde meme ucumun çevresi yuvarlak olarak iyice sertleşiyor ve o sert kısım ele geliyor, hassaslığı artıyor. şimdi kas altına silikon koyulunca aynı üstten baskı olduğunda acıdığı gibi alttan silikonların baskısı olduğunda sürekli acıycak mı yoksa deri ve meme onun şeklini alacağı için alttan birisi baskı yapıyormuş gibi hissetmeyecek miyim? çünkü en büyük korkum o acı yüzünden gidip silikonları çıkarttırmak zorunda olmak. normalde böyle memesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi :( :( :(

arkadaşlar merhaba, kkda yeni sayılırım. ben de 10 nisan cuma günü için alper bayraktardan randevumu alıp senelerrrdir düşündüğüm bir türlü cesaret bulamadığım bu ameliyatı olup kurtulmak istiyorum. benim sorum şu, burada hiç bununla ilgili bir şey okumadım. benim normalde bile göğüslerim inanılmaz hassas hani ergenlikte yeni yeni çıkarken acır sızlar ya aynen öyle. eşim biraz sıkı sarılsın ayy diyorum ağrıdan. hele regl dönemlerinde meme ucumun çevresi yuvarlak olarak iyice sertleşiyor ve o sert kısım ele geliyor, hassaslığı artıyor. şimdi kas altına silikon koyulunca aynı üstten baskı olduğunda acıdığı gibi alttan silikonların baskısı olduğunda sürekli acıycak mı yoksa deri ve meme onun şeklini alacağı için alttan birisi baskı yapıyormuş gibi hissetmeyecek miyim? çünkü en büyük korkum o acı yüzünden gidip silikonları çıkarttırmak zorunda olmak. normalde böyle memesi olan varsa bana yardımcı olabilir mi :KK43: :KK43: :KK43:

Canim tabiki herkesin meme hassasiyeti farklidir.ancak sen boyle deyince agri duzeyinin dusuk oldugunu dusundurdu bana.Ben kendi yasadiklarimi soyleyim o kadar cok agri cektimki gunlerce pismanlik goz yaslari doktum bian hep boyle kalacam sandim4.gun doktora resmenagladim cikartmayi dusundum.doktorum agri duzeyin dusuk dedi.kisaca sunu demek isterim biz ne dersek bos senin agri duzeyinle hassasiyetinle alakali birazda.ic yaralarin iyilestikce protez yerine oturdukca toparliyosun.suan cok sukurki atlattim.kafandaki sorularina cevap vermeye calistim ancak sende daha farkli olabilir daha rahat gecebilir.bu silikonu isten bastirinca filan die bisey sormussun arkadasim sorunu pek anlayamadim simdiden allah kolaylik versin

Back