• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MssMis meme büyütme ameliyatı :)

MssMis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
29
0
86
Bursa
Eveeeettt... Bu gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorum :) sabah 9 da yatışımı yapacağım kızlar. Büyük gün yarın, dualarınızı esirgemeyin nolur...

Bu arada bugünkü son muayenede doktorum Alper Bayraktar damla 325-350 cc koymayı planlıyorum dediğinde şok oldum:)) yuvarlak isteyen biri olarak:) yuvarlak koyarsak iki meme arasında istemediğim bir aralık olacak, bu yüzden damla protez ile farklı bir teknik kullanarak mentor marka damla silikon dual 2 kesi ile ameliyatını yapacağım dedi. Çok heyecanlıyım ama doktoruma güveniyorum.. yarın yine yazmaya çalışacağım kızlar :)

Eveeeettt... Bu gece nasıl uyuyacağımı bilmiyorum :) sabah 9 da yatışımı yapacağım kızlar. Büyük gün yarın, dualarınızı esirgemeyin nolur...

Bu arada bugünkü son muayenede doktorum Alper Bayraktar damla 325-350 cc koymayı planlıyorum dediğinde şok oldum:)) yuvarlak isteyen biri olarak:) yuvarlak koyarsak iki meme arasında istemediğim bir aralık olacak, bu yüzden damla protez ile farklı bir teknik kullanarak mentor marka damla silikon dual 2 kesi ile ameliyatını yapacağım dedi. Çok heyecanlıyım ama doktoruma güveniyorum.. yarın yine yazmaya çalışacağım kızlar :)

Şimdiden geçmiş olsun. Umarım sorunsuz güzel bir süreç geçirirsin :)

Darısı başımıza allahın izniyle hemen olup bitecek inşallah her dakikanı yaz olur mu? dualarımız seninle

bende 22 gün önce alper beye aynı yöntemle ameliyat oldum.iki meme arasında asimetri olmasın diye. ağrılarınız çok olacak şimdiden hazırlayın kendinizi.mutlaka 7 gün size yardımcı olacak bir refakatçiniz olsun yormayın kendinizi.şimdiden geçmiş olsun

22 gün önce dual plan 345 cc damla protez operasyonu oldum.operasyon sonrası 15. günde sağ memede şiddetli ağrılarım başladı.bu konuda bilgisi olan var mı

Kızlar şu an yukarıdan baktığımda süper görnüyorlaaaaaar:)mentor 350 dual plan damla kullanmış doktorum Alper Bayraktar. Anesteziden ayılırken sizi öldürücem diye bağırmışım adama :))) odama geldiğinde hala bu fikirde olup olmadığımı sordu:))

Yanlız hareket ettiğimde bile çook ağrım oluyor:(

Kızlar şu an yukarıdan baktığımda süper görnüyorlaaaaaar:)mentor 350 dual plan damla kullanmış doktorum Alper Bayraktar. Anesteziden ayılırken sizi öldürücem diye bağırmışım adama :))) odama geldiğinde hala bu fikirde olup olmadığımı sordu:))

Yanlız hareket ettiğimde bile çook ağrım oluyor:(

Operasyon kac saat surdu .suan sana yardimci biri varmi yani yanliz basinami kaldin.

Sağolun kızlar, üç saat sürdü canım. Yanlız olmanız imkansız mutlaka bir destek arıyorsunuz. İlk yemeğimi bile kendim yiyemedim kollar iptal:)))

Normalde bir gece kalınıyormuş ama ben ikinci gecwmide burda geçirmek istiyorum ağrılar yüzünden.

Kolay değil ama katlanıcaz artık sonuç güzel olsunda:)))

3 saat mi, hastane de mi kalmak lazım?:53: silikon taktırmak hani yarım saat sürüyodu gayet ordan çıkılıp eve işe gidilebilirdi:18::43::44:

Bu şişliklerin inmesi çok sürecek mi acaba :(

benim 25 gün oldu ama hala şişlik var.6 ay sonra geçecekmiş tam olarak.çıktın mı hastaneden.ağrılara dikkat et sakın ağır kaldırma.yerinden kaymasın.ağrı kesicilerle ağrı geçiyor ama o zamanda kendini iyi hissedip bişeyler yapıyorsun sonra daha şiddetli ağrılar oluşuyor. bu hafta sonu kontrole geleceğim bende alper beye.umarım kayma falan olmamıştır bende de.sağ memenin ağrısı hala geçmedi.çok geçmiş olsun canım .tam yedi gün sonra geçmeye başlıyor ağrılar.sık dişini biraz en kötü iki günü geçirdin bundan sonra her gün daha iyiye dönecek

3 saat mi, hastane de mi kalmak lazım?:53: silikon taktırmak hani yarım saat sürüyodu gayet ordan çıkılıp eve işe gidilebilirdi:18::43::44:
Oyle birşey yok canım:) benimki farklı bir teknikti aradaki boşluk için ekstra bir uygulama yaptığı için üç saat sürdü ancak normali de 1,5 2 saat diye bbiliyorum.

benim 25 gün oldu ama hala şişlik var.6 ay sonra geçecekmiş tam olarak.çıktın mı hastaneden.ağrılara dikkat et sakın ağır kaldırma.yerinden kaymasın.ağrı kesicilerle ağrı geçiyor ama o zamanda kendini iyi hissedip bişeyler yapıyorsun sonra daha şiddetli ağrılar oluşuyor. bu hafta sonu kontrole geleceğim bende alper beye.umarım kayma falan olmamıştır bende de.sağ memenin ağrısı hala geçmedi.çok geçmiş olsun canım .tam yedi gün sonra geçmeye başlıyor ağrılar.sık dişini biraz en kötü iki günü geçirdin bundan sonra her gün daha iyiye dönecek

Evet cnm evde ilk gecemi geçirdim ama hastane daha konforluydu sanki :)) ya serumlar beni çok rahatsız etti öyle şişti ki vücudum sanki beş kilo birden aldım gibi:( aynada baktığımda büyük gibi geliyor gözüme umarım biraz küçülürler.. yarın duş alabilicem:) dr um hızlı bir duş diye tembih etti. Biran önce iyileşmek istiyorum:(

Bir de merak ediyorum bu ödemler için desal yada lasix gibi ödem sökücü kullanabilir miyiz acaba

Özelden cevap yazamıyorum yeterli sayıda mesajım olmadığı için. Bir arkadaşımız maliyet konusunu sormuş. Ona hitaben cevaplıyorum:) 6.000 tl tuttu canım. Doktorum Alper Bayraktar. Medicalpark hastanesi bursa. Çok memnunum şimdiye kadar bir sorun yok. Umarım şişler inip orjinal büyüklükleri konusunda da aynı fikirde olurum :))

Bir de merak ediyorum bu ödemler için desal yada lasix gibi ödem sökücü kullanabilir miyiz acaba

ben lasix kullandım 3 gün ondan sonra geçti vucut ödemi.hastanede yatarken sabah akşam prednol yapılar o yüzden bu ödemler.birde fazla tuzlu yeme ödemler çabuk gidiyor.

Feza çok teşekkür ederim desteğin için, hepinize teşekkür ederim. Bugün 5. Günümde. Banyomu yaptım sabah güzelce, aynada kendime baktım. Allahıma şükür morarma yoktu şiş hallerini bile sevdim:) öncesinde fotoğraf çekmiştim. Bugün banyoda ilk yüzyüze geldiğim anı da ölümsüzleştirdim:))) nasıl yükleyebilirim bir araştırıp buraya koyucam :) saçlarımı kendim yıkayamadığım için hooop doğruca kuaförüme gittim. Ordan hafif bir yürüyüş yapıp eve döndüm.

Canim cok gecmis olsun gule gule kullan:)) sana kas ustumu yapildi yoksa kas altimi yapildi??

Back