• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MSN'den müzik dinleyin (Çok harika ya)

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.169
823
37
MessengerPlayer, Microsoft provizyonlu yeni bir MSN botu. Diyelim evde, iş yerinde aklınıza bir şarkı geldi, dinlemek için tek yapmanız gereken hemen MSN listenize music@messengerPlayer.comadresini eklemek.
Dinlemek istediğiniz şarkı ya da sanatçının adını arkadaşınızla yazışır gibi konuşma penceresine yazdığınızda anında bir link geliyor, tıkladığınızda www.MessengerPlayer.com sitesi açılıyor ve şarkınız çalmaya başlıyor.

alinti

hey yavrum hey neler var şu teknolojide tatlicadiarzu

ya arkadslar ben bu programı evde kaydettim evde müzik dinliyordum işyerinde dinleyemedim üstüne üstelik birde msn de noktalı harfler çıkmıyor değişik karakterler çıkıyor niye böyle oldu ya

ya ben pc ye format atınca ses kartıda sılındı markasını bılmedıgım için yukleyemıyorum da
ama ılgınç mıs

ya arkadslar ben bu programı evde kaydettim evde müzik dinliyordum işyerinde dinleyemedim üstüne üstelik birde msn de noktalı harfler çıkmıyor değişik karakterler çıkıyor niye böyle oldu ya

ctrl+alt+shift üçünede aynı anda basın. Baktınız hala olmadıysa.Msneden cıkış yapın tekrar giriş yapıp msnenizi acın emini olucaktır:1hug:

bende şarkı dinleyemiyorum ilginç bişeye benziyo ama neden bazı arkadaşlar dinleyebiliyo bazıları dinleyemiyo allah allaaahh

Back