• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

msnde konuştuğunuz kişinin herşeyini öğrenin

kalemkitap2

Kapsama Alanı Dışında !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
1.977
6
156
Diğer
Kategori: MSN MESSENGER
1- Hotmalinizi açıp posta kutunuza girin ve seçenekler e tıklayın.
2- Açılan sayfadan posta görüntü ayarlarına tıklayın.
3- Posta görüntü ayarlarında göreceğiniz seçeneklerde ileti üst bilgilerinde tam seçeneğini seçin ve sayfanın altındaki tamam düğmesine tıklayın. Posta kutunuza tekrar dönüp size mail gönderenin mailini açtığınızda o kişinin IP ve bütün bilgilerini göreceksiniz

Bu verecegim adrese girin ve açılan siteden karşı tarafın ip sini boş kutucuğa yazın ve check düğmesine tıklayın. O kişiyle ilgili bütün bilgileri verecektir. Nete adsl mi yoksa neyle bağlandığı ve bulunduğu ili buradan öğrenebilirsiniz.

Link Silinmiştir.

sitenin ana sayfası da aşağıdadır ve buraya girer girmez kendi ip nizi görebiliyorsunuz

Link Silinmiştir.

burda bıze verılen acıklamada sadece ana baglantı yerının yane adsl ıse adslın dırek baglantı ıse dıalup dıye bılgı verılmektedır tam acıklayıcı
arkadaşlar kötü kopyaladım galiba ama beceremiyorum:(

Bir de ben ekleme yapayım bari asicim izninle,
Eğer msn de konuştuğunuz kişiyle ilgili çok fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bunu başlat-çalıştır-cmd bölümündeki dos penceresine gerekli komutları girerek öğrenebilirsiniz. (ama bunu yapmak için o kişi ile msnde konuşuyor olmanız gerekmekte). Gerekli komutları nette bulabilirsiniz.

Bu yüzden de tam olarak güvenmediğiniz, yada az tanıdığınız hiç kimseden exe.ini.zip gibi dosyalar almayın. Hatta hiç bir dosya almayın. Birinin pc'nize trojenli bir dosya gönderdikten (messengerda) sonra, yukarıda söylediğim işlemi yaparak pc nize sızması çocuk oyuncağıdır. Messenger kullananların dikkatine...

Back