Kac gundur bu hata kodu ile karsilasan ve msn acamayan arkadaslar icin hazirladim ...Aşağıdaki link ingilizce olarak anlatıyor ;ben cevirmeye calistim sizler icin yerimseniben
öncelikle internet explorer sayfası açıyoruz.. sonra ARAÇLAR dan İNTERNET SEÇENEKLERİ ni seçiyoruz.
orda en sağda ADVANCED menüsü var onun içerisine giriyoruz..
ADVANCED in içerisinde en alttaki başlık SECURITY (güvenlik) ye geliyoruz ve Use SSL 2.0 ile use SSL 3.0 ı işaretliyoruz.. ( SSL 2.0 ı ve SSL 3.0'ı kullan...)
fakat hemen bir iki tercih üstteki "Check for server certificate revocation" menüsündeki tiki kaldırıyoruz ve tamam dedikten sonra internet sayfasını kapatıp tekrar açıyoruz..
Bundan sonra yapılacak tek bir işlem kalıyor...
Vistada BAŞLAT ı tıklıyoruz hemen başlatın üstündeki " start search " aramayı başlat yerine aşağıda verilen kodları yazıyoruz. Her birini sırayla yazdığımzda dosyayı üstte görürüz onu tıklıyoruz ve başarılı onayını alıyoruz. Hepsinden alamasakta msn muhtemelen açılacaktır.
XP kullananlar içinde BAŞLAT --> RUN yani başlatı tıklıyoruz sonra run'a geliyoruz bu kodları oraya yazıyoruz.. tamamı bittikten sonra msn live messengeri yeniden başlatarak açıyoruz.. işte bu kadar. MSN live messengeriniz artık çalışıyor