• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Msn Spacei İptal Etmek

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Msn space’iniz var fakat belli nedenlerden ötürü iptal etmek yani kapatmak istiyorsunuz.
Gelin şimdi msn space‘inizi nasıl iptal edeceğinizi gorelim ;yerimseniben

Msn Space‘inizi 5 adımda iptal edebilir, kapatabilirsiniz. İşte izlemeniz gereken adımlar.

1.Öncelik msn oturumunuzu açınız ve msn space‘inize giriniz.

2.Sağ üst köşedeki Options, Seçenekler bağlantısına tıklayın.

3.İlk seçenek olarak Space settings, Alan ayarları görüntülenecektir. Eğer bu adım görünmüyorsa sağdaki menüden Space settings, Alan ayarları bağlantısına tıklayın.

4.Bu sayfanın en altına gidin ve Delete your space, Alanınızı silin başlığının altında yer alan yine Delete your space, Alanınızı silin bağlantısına tıklayın.

5.Hemen görünen uyarı penceresinden Delete this space, Bu alanı sil düğmesine tıklayın. Artık alanınız silindi ...:içelim:

iptal oldu sanıyodum ama olmamış yine arkadaşlık isteği geldi yaa bu space den nasıl kurtulucam başka bi önerisi olan var mı senağlama

5.Hemen görünen uyarı penceresinden Delete this space, Bu alanı sil düğmesine tıklayın. Artık alanınız silindi ...:içelim:

Delete your space diye bişey yok orada Clear your space var..Yani sadece temizliyo gelen istekleri yorumları falan..tamamen iptal etmiyo,kapatmıyo space i..

Allah aşkına bilen biri yazsın şunu nasıl tamamen kapatıcaz bu space i kızlar kimse bilmiyo mu yaa

Delete your space diye bişey yok orada Clear your space var..Yani sadece temizliyo gelen istekleri yorumları falan..tamamen iptal etmiyo,kapatmıyo space i..

Allah aşkına bilen biri yazsın şunu nasıl tamamen kapatıcaz bu space i kızlar kimse bilmiyo mu yaa

Mrb canim ozel msjlarinida aldim ama bildigim boyle ,elimden baska birsey gelmiyor :(
Ben kullanmiyorum space cunku ...

Back