msn me giremiyorum

asude80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
139
1
96
arkadaşlar dün eşimin msn şifresini değiştirdim. hep yaptığım şeydi.ancak tekrar denediğimde ne eski şifre ile ne de yeni ile giremedim.sonra kendiminkinde şifre değiştireyim dedim.diğer maillime değişim yönergeleri olam mail geldi.açtım.şifreniz değiştirilemiyor dedi.işin komiği bu olaydan sonra benimkine de girilemiyor. şifre yanlış diyor. 3.mailimden diğer giremediğim 2 maile bağlandı kurdum açtı.ama normal giriş sayfasında şifre yanlış diyor.allah rızası için çözümü olan yazsın yoksa kocamın dilinden kurtulamam

Msn şifresini girdiklerin olmuyosa gizli sorudan yada alternatif mailten almayı deniyebilirsin.

Msn şifresini girdiklerin olmuyosa gizli sorudan yada alternatif mailten almayı deniyebilirsin.

canım çok denedim sorun o zaten kabul etmiyor.normalde düznli olarak şifre değiştiririm.yanlışlık yaptığımı sanmıyorum ama belki uygulama değişmiştir...?

canım çok denedim sorun o zaten kabul etmiyor.normalde düznli olarak şifre değiştiririm.yanlışlık yaptığımı sanmıyorum ama belki uygulama değişmiştir...?

O zaman senden başkası değiştirmiş olabilir kendin yazdığın halde değişmiyorsa. Yanlışlık yapmadıysan o zaman senden başkasını değiştirmiştir. Uygulama hep aynı mantıkta sadece ek özellikler geliştiriliyor.

telaş etme:umursamaz:

baştan şifremi unuttumdan gizli soru ve yanıtı kullanarak değiştirmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…