Msn İletiniz Halay Çeksin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar merhaba aşağıdaki linki kişisel iletinize kopyaladığınızda msn iletiniz halay çekiyor.alttakide silahşör yanındada kurbanları var :lepi: güle güle kullanın ciciler gamyoncuiremsu

٩(●̮̮̃•&#771۶٩(●̮̮̃●&#771۶٩(•̮̮̃•&#771۶٩(-̮̮̃-&#771۶٩(͡๏̯͡&#3663۶٩(-̮̮̃•&#771۶٩(×̯×)۶ (msn halay)

٩(͡๏̯͡&#3663۶ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪&#9679)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿̿ '٩(͡๏̯͡&#3663۶ (deli silahşör)

ya yok ben yapamadım nick in altındaki ileti köşesini açtım sağ tıklanmıookiiii

link değil ku hani orda link dediğim şekiller var ya onu kopyalıcaksınız.ben link demişim yanlışlıkla heuehhe

çokk güzel oldu çokta basit şirin şirin suratlar var paylaşım için tşkk

öcüüüü diyolar
teşekkürler güzel bişey :)

bu nereye nasıl kopyalanıyo anlamadım daha net anlatırsanız çok sevinirim ,şimdiden teşekkürler

yapamayan arkadaslar icin;

ornegin halayi almak istiorsunuz; halay resmini secin mouse ile sonra kopyalayin sag klik yaparak. msn pencerenize gelin, ileti yazacaginiz yere tekrar sag tiklayin ve yapistir diyin.bu kadar....

ßende yaptım çok güzel oldu :teytey::teytey:

yapamayanlar fare ile yapıştır malesef msn ileti yeri olmuyor...
burdan kopyale deyin..klavyenizdeki ctrl - + - v -tuşuna hepsine birden basın iletinize şekilli niciniz yapışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…