msn için önemli .........

• Konu Sahibi Konu Sahibi dita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dita

PeriliKöşkünPİreliKedisi
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
461
2
318
Bursa
Milyonlarca Türkün msn şifresi bir şirketin elinde!

LÜTFEN BU HABERİ DİKKATLE OKUYUN! Hepimizin özel hayatı tehlikede ve msn aracılığı ile her an büyük suçlar işlemiş görünebiliriz! Milyonlarca Türk'ün MSN şifresi bu şirketin eline nasıl geçti?

MSN'nize şöyle bir mesaj geliyor

msn de sizi kimlerin engellediğiniz görmek ister misiniz?

siz bu siteye girince olay başlıyor. sizi kimlerin engellediğine bakmak için sisteme giriyorsunuz ve msn şifreniz o şirketin ellerine geçiyor.

Ve siz msn de online değil iken msn nize girip reklam ve propaganda yapmaya başlıyorlar...

Bu insanlar terör propangandası yapmaya kalkarsa msn'si kullanılan kişiler de kanunlar karşısında suçlu duruma düşerler.

Bu durumdan kurtulmak için acil olarak msn şifrelerinizi ve gizli sorularınızı en kısa süre içerisinde değiştirmeniz gerekmektedir.

Günlerdir msn messenger'ınızı atıgınızda sizin msn'nizde kayıtlı arkadaşlarınızdan size ileti geliyor.

Bu iletilerde ya reklam ya da beni acil olarak ara diyerek 0592 211 95 46 numaralı telefon numarası veriliyor.

Siz inanıpta bu telefonu aradığınız zaman cep telefonunuza ya da ev telefonunuza yüklü miktarda ücret yazmaya başlıyor.

Aynı zamanda telefon numaranız o şriketin aranma kayıtlarınız o insanların rehberine kayıt ediliyor.

MSN adresinizin her kes ile paylaşıldığı gibi numara bilgileriniz de herkes ile paylaşılıyor!

işte telefonu aramanız için arkadaşınızın MSN'sinden almış olabilecğiniz muhtemel ileti:

yeni numaram ara acil... 0592 211 95 46

Yine aynı şirketler siz MSN'nizde online olmadığınızda sizin msn adresinizi açarak şu tür mesajları arkadaşlarınıza gönderiyor.

Yeni yılda neler olucak çok kazanç varmı aşk varmı merak ediyormusun ? Hadi o zaman falına bakalım.

ya da

Yeni yıla yanlız girme

ya da

Gerçekten bedava 250 kontör veriyorlar.

ya da

Musait olduğunda ararsan sevinirim. 0592 211 95 46

Bu şirket sizin msn adresinden bir terör propagandası yapmaya kalkarsa siz de suçlu duruma düşersiniz.

Kanunlar karşısında suça ortak olmuş olursunuz

Bu durumdan kurtulmak için acil olarak msn şifrelerinizi ve gizli sorularınızı en kısa süre içerisinde değiştirmeniz gerekmektedir.

LÜTFEN BU UYARIYI DİKKATE ALIN

Alıntı...

Ben böyle birşey hatırlıyorum ama kimlerin engellediğini merak etmediğimden tıklamadım.iyiki uyardın yinede.Altında böyle birşey olduğunu bilmiyordum.CADIARZU

maalesef ben tıkladım ve ne yapacağımı bılmıyorum
şifremi de değiştiremıyorum çünkü sanırım gizli sorumun cevabını bıle değiştirmişler
allahım ne yapıcam bensenağlama

benim pc yabanci dilli egerki anlarsan sana nasil degistirilecegini yazabilirim
ama ben degistiriversem desem hic olmaz
allah yardimcin olsun

benim pc yabanci dilli egerki anlarsan sana nasil degistirilecegini yazabilirim
ama ben degistiriversem desem hic olmaz
allah yardimcin olsun

canım yardımcı olabilirsen sevinirim
sen bi anlatsan
belki anlarım ben

Tamam canim bi bakayim, bana birkac dakika ver

oncelikle herzamanki gibi windos live msne girer gibi acilis sayfasina gir
sonrasinda en asagida mavi yazilar var uc tane onlardan ilkine soru isareti olana tikla
yani sifremi unuttuma
sonra karsina karakterler cikacak o sifreleri gir
onlari girdikten sonra karsina iki sik cikacak onun ikincisine tikla
sonra senin adresin cikacak ona tikla
senin adresine sana e mail gelecek o linke tikla
(ben kendiminkine tiklamadim ben degistirmek istemedigimden:))sonucu kolay sonra sana diyecekler eski sifreni gir yeni sifreni gir tekrar onayla falan diye
ve sonucunda degismesi gerek
zorlandigin yer olursa sor
sevgiler

canım benim allah razı olsun sendenŞeniz
yaptım ve şifrem değişti:teytey:
inan içimi çok rahatlattın:1hug:
çok çok çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürlera.s.

onemli degil cnm bende cook sevindim naniknanik:teytey::hooray:

ewet herkesin bilmesi lazim bunu saol önemli bi konuda uyarmissin bizi tesekkurlerrr

ya sanırım ben gönderdiğim maillerin okunup okunmadığını gösteren bir siteye girmiştim ama acaba o da bunun gibi bişey değildir inşallah
okundumu.com gibi bişeydi emin değilim

banada oyle bır msj geldı ve ben tıkladımmm

benı neden engelledın dıye bır yazı geldı bende kımsın sen dedım oda bana bır adres verdı burdan baktım ıstersen sende bak bende senı engelleyeceğim dedı ve ben tıkladım baktım kahretsın yaa

arkadaşlar banada boyle bır msj geldı tıkladım baktım
şifremı şimdı değiştırdım ama gızlı soruyu nasıl değiştıreceğimı bılmıyorum

banada aylar önce böyle şeyler gelmişti.bende kek gibi tıklamıştım :))) sonrada şifremi değişirdim ve o günden beri gelmiyorrrr.

Benim kız kardeşimin msnini de çalmışlardı geçtiğimiz aylarda.
O'na da samimi bir arkadaşından ileti gelmiş,
"senin internette bir sürü resmini gördüm."yazıyormuş.
Bizimki korkunca da bahsettiğin linki atıp "Buraya bak,burda bütün resimlerin"denmiş.Ee sonuç malum;gitti msn.
Üzücü olan bu olay kaç aydır sürüyor;sürekli birileri bu yöntemle kandırılıyor.
Çoktan bir çözümü bulunmalı;bu insanlar cezalandırılmalıydı..benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…