• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

msn-geçmiş-yardım

25eflatun25

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
30
0
286
42
Arkadaşlar plus yüklü değil bende, ayrıca araçlar-seçeneklerde geçmiş kaydedilmiyor. Fakat herşeye rağmen eşim arada oturuyor pc başına bak sen şu şöylemi yapmış bu böylemi yapmış vs. deli oluyorum. Bu msn konuşmaları bu şekilde nereye kaydediliyor, ben bulamıyorum eşim nasıl buluyor, herhangi bir casus programı yada trojen yok. Virüs taramasıda yaptırdım yine birşey yok. Net bir şekilde bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Kurtarın beni eşimin gazabından :jeyyar:

canım ben butun olayların pc kendi bi dosyasına kaydediyor diye biliyorum bunun için plusa gerek yok ve cok pc den cok iyi anlayan biri o dosyayı açabiliyo ve msn konusmaları site yazışmaları artı girdigin heryeri gosteriyor diye biliyorum bir zamanlar benimde eşim biliyodu daha gecen gun sozu gecti şimdi unuttum demişti ... pc ci bi arkadasından ogrendini solemişti ...

yada msn i ilk yuklediginde sana pencerede soruyo ya konusmalarım bu pc de kaydedilsinmi diye orda eveti tıklamısta olabilirsin ... birde msn ozelliklerde konusmaları kaydet diye bişey var onuda işaretli bırakmıs olabilirsin...

ok işaretli yeride açık bırakmıs olabilirsin ....
yani işaretli olmayacak kutucuk boş kalacak canım benim bildigim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir ...

Hayır ilk açtığımdada kaydetme dedim ve hiçbiryer işaretli değil. Eşim biliyor nerden bakıldığını fakat söylemiyor bana. Deli olucam bilgisayarcı bir tanıdığımda yok :S

Bilgisayarına keylogger kurmuştur yada geçmişi kaydediyodur başka bir seçeneği yok. Bunları bilmek içinde bilgisayarcı olmaya gerek yok yada bilgisayarcı tanımaya.

hersey keyloggerle bitmiyor pc kendi dosyasındada saklıyor keyloger olmadan ve bu kilitli dosyayıda pc ci acıyo sadece yada pc yi cok iyi bilenler yapabiliyor...

kraliche,
msnden araçlar ->seçenekleri aç
sol taraftaki iletiler kısmına tıkla
orda "son konuşmalarımı bu klasöre kaydet" diyor.
büyük ihtimalle "C:\..." diye başlıyordur.
oraya bir kez tıklayıp kopyalayıp, sonra da belgelerim klasörünün adres çubuğuna yapıştırırsan direkt olarak gidersin geçmiş dosyalarına.
ayrıca eşin o klasörü gizli dosya yapmış olabilir.

Back