• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Msn engellenenler listesi temizleme..

cherrybl0ss0m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
3.318
0
0
Düzce
Merhaba arkadaşlar..
Burada dolaşırken aklıma geldi de,
bu msn de
ARAÇLAR
SEÇENEKLER
GİZLİLİK
Sırasını izlediğimizde İZİN VERİLENLER ve ENGELLENENLER listesi çıkıyor ya karşımıza iki tane alan..
Ben engellenenler listesindeki kişileri silmek istiyorum..Üzerine tıklayıp sil butonundan silinmiyor tıklanmıyorlar..O listeyi temizlemenin yolu yokmu?
Msn incelerken rahatsız ediyor temizleme ihtiyacı hissediyorum :9:

Merhaba arkadaşlar..
Burada dolaşırken aklıma geldi de,
bu msn de
ARAÇLAR
SEÇENEKLER
GİZLİLİK
Sırasını izlediğimizde İZİN VERİLENLER ve ENGELLENENLER listesi çıkıyor ya karşımıza iki tane alan..
Ben engellenenler listesindeki kişileri silmek istiyorum..Üzerine tıklayıp sil butonundan silinmiyor tıklanmıyorlar..O listeyi temizlemenin yolu yokmu?
Msn incelerken rahatsız ediyor temizleme ihtiyacı hissediyorum :9:

merhaba linke tıklayın sıze yardımcı olacaktır ;

http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...sn-listesinden-silmis-merak-ediyor-musun.html

Teşekkür ederim Zepp fakat ben silme butonu aktif olanları silebiliyorum o konuda problem yok..
Silme butonu aktif olmadan bir daha görüşmek istemediğim insanları da o listeden kaldırmak istersem, bunun bir yöntemi var mı diye merak etmiştim..Yönlerdiğiniz konu hakkında bilgim var.:71:

: ) ama ıstedıgınız ımkansız
karsı taraf sızı sılmedıgı muddetce sılemezsınız SİL butonu aktıf degılse sılemezsınız (karsı taraf sızı sılmemıs demektır )

Back