msn den silip engellediklerim

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
200
Puanlar
303
Yer
Diğer
sinirle msnden silip engellediklerimin engelini kaldırırsam, engellerini kaldırdığım anlaşılırmı?o şekilde bir ileti gider mi onlara?birde sadece engeli kaldırmak yeterlimi hem silip hem engellemiştim?

programları varsa anlık olarak gelir, mesela benim vardı, birisi çevrimdışı olarak girmişse msn ye bende ileti gelirdi -şu kişi çevrimdışı olarak oturum açtı şeklinde.

normalde engelini kaldırdığını göremez, benim abim program hastası birisi olduğu için bu programı dahi yüklemişti.yani 100de 90 yoktur, görmez.

cnm onları sildiysen zaten senin listende de gözükmezler ki. Tekrar eklemen lazım öyle olunca da onlara bildirim gider. Lilakalem arkadaşlık isteği gönderdi kabul et reddet fln diye. Ama sadece engellediysen engeli kaldırdığında bir bildirim gitmez.

Anlamalarını istemiyorsanız neden ekliyorsunuz geri anlamadım..

O an anlamasa bile sizi çevrim içi görünce anlamayaklar mı ? Ve yahut konuşmak için zaten engeli kaldırmıyor musunuz :25:

Msn mi kaldı yahu bu devirde :)
Mırc falan da kullanan vardır belki de hala

Msn mi kaldı ya.. Engellediklerin kişi Msn ni bile unutmuşlardır :1:

msn de engelledigin kişileri tekrar ekliyeceksen eger onlar seni silmemisse zaten ileti gitmez şu kişi sizi ekledi diye onlarda açık gözükürsünüz ama türlü türlü programlar mevcuttur siz çevirimdışıda açsanız karşı tarafta program varsa görür zaten ama artık msn tarihe karşısacak yakın zamanda geçen gün haberide paylaşıldı

[h=1]MSN kapatılıyor[/h][h=2]İnternet üzerinden gerçekleştirilen iletişim kategorilerinden biri olan “Windows Live Massenger” önümüzdeki yılın ilk aylarında kapatılacak.[/h]
İHaber- Merve KOYUNCU

Mobil iletişim devriminin ilklerinden biri olan ve “MSN Messenger” olarak başlayıp, “Windows Live Massenger” ismiyle devam eden yazılımın, 2013 yılının ilk aylarında kapatılacağı bildirildi. 1999 yılında ilk versiyonuyla kullanıcılara sunulan Microsoft yazılımı, mobil iletişim ve beraberinde hızla ilerleyen sosyal medyanın hızına ayak uyduramayarak, önümüzdeki aylarda kapatılmaya hazırlanıyor. İlerleyen iletişim olanakları ve kendisini geliştirememesiyle kullanıcı sayısı giderek düşen Windows Live Massenger, kapatıldıktan sonra Skype üzerinden iletişime olanak sağlayacak.Skype Başkanı Tony Bates, Microsoft’un Skype bloğu üzerinden yaptığı açıklamada, tüm kullanıcı üyelerin Messenger yerine Skype üzerinden kullanıma alışmalarını ifade etti. Böylelikle, 2011 yılının Mayıs ayında Microsoft tarafından satın alınan Skype programının, Messenger’ın kapatılmasından sonra kullanıcı sayısında artış olması bekleniyor.

kaynak: medyafaresi.com

Son düzenleme:
Back