Msn deki Tuzağa dikkat

ressam1970

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2007
658
2
116
54
Diğer
"Beni arar mısın, yeni numaram 0592.." tuzağına sakın düşmeyin..MSN'inize arkadaşlarınızdan 0592 ile başlayan "Beni ara, yeni numaram diye bir mesaj gelirse, tuzağa düşmeyin. Çevirdiğiniz numara ücretli erotik hatlara ait. Bugünlerde sıkça bu tür mesajlar geliyor. Bir başka tuzak da "Burayı tıklasana, kontör kazanıyorsun" şeklinde..

canım teşekkürlerrr ben bu tarz konuları acmadan sılıyorum zaten bence herkes oyle yapmalı kımse kendını rıske atmasınnn

açmıyorum bende tanımadıgım mailleri.bide ben çok sinir oluyorum bu yok 250 kontör kazandınız yok 500 sms kazandınız da bilmemne.bu devirde kim kime bedava bişey veriyoki bana kontör vercekler sinirlendim kızlar uzattım :)

Evet geldi bana bu mesaj.Ama iyi ki yanılıp da aramamışım.Hem de en sevdiğim kişinin msn'sinden yazılmıştı.

bende öyle tanımadığım mailleri açmadan siliyorum ama tanıdık bir mail adrsinden gelseydi belki kanardım sağol canım daha dikkatli olucam :)

peki bu değilde
msn adresim hacklendi yeni msn adresimi ekler misin diye bir mail geldiğin de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…