• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

msn de sizi engelleyenleri şifrenizi yazmadan kendi adresinizden öğrenin

RedRose

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
786
11
318
40
msn listenizde sizi kim engellemiş kimler silmiş,hemen öğrenin..

engelleyenleri kendi listenizden anında öğrenin
engellendiğinizde alarm sesiyle anında haber olun
gerçek zamanlı engel tanıyıcı
hangi saatler arasında engellendiğinizi görün
siz online olmasanız bile girdiğiniz otomatik engelleyici taraması yapar

kızlar , araçlar bölümünden gizlilik tıklayın ve isimlerin üzerine geldiğinizde seçeneklerden hangisi aktifse size onu uyarlamış demektir:) yani sil yazısı koyu renkse silmiş demektir:)deneyin lütfen

arkadaşlar nasıl açılmıyor ben açıyorum indirdim bugünde o sayfada rarr bişi çıkıyor onun üstüne tıklayın yada sağa basın oluyor denedim linkte sorun yoktur

rosee delüsü bi kere de mısmıl bişe ekle tamam mı :mymeka: dünya dönüo dönüo dönüoo ama beni ne silenleri gösterio ne engelleyenleri... + arkadaşta çalıstı :uhm: bende mi uyusluk ??? :uhm: hem biz test ettik onayladık.. bu engelleyenleri göstermio sadece silenleri gösterio deneyin isterseniz jeyyar... aşkoemmmmmmm yinede güzel paylaşım bidenem canım cigerim benimm ... keşke engelleyenleri gösteren bişe olsa senağlama

Sürekli hata üretiyor.Başlat çubuğu programın simgesiyle doldu.Programı kaldırdım ama başlat çubuğundan gitmiyor hem de 20 tane civarında.Bilgisayarı yavaşlatıyor, onlarca hata üretiyor ve üstelik lap top kullanıyorum.Pili bitene kadar öylece kalıyor.Bilgisayarı kullanamaz olduk.Lütfen acil yardım.Nasıl kurtulurum bundan?

Back