• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

msn de mail kutuma giremiyorum

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
sabahtan beri msn maillerime giremiyorum..oturum aç deyince "Oops! Google Chrome could not find sn136w.snt136.mail.live.com " diye uyarı çıkıyor...internet explorer ve firefoxtan da denedim olmuyor....aynı sorunu yaşayan var mı yoksa sorun bende mi?

sabahtan beri msn maillerime giremiyorum..oturum aç deyince "Oops! Google Chrome could not find sn136w.snt136.mail.live.com " diye uyarı çıkıyor...internet explorer ve firefoxtan da denedim olmuyor....aynı sorunu yaşayan var mı yoksa sorun bende mi?

bende öyle bi problm yok cnm google mail. yaz sıgn ın yazan yerden giris yaparak dene;)

İnternet explorer Gecmısınızı temızleyın daha sonra Ag baglantılarını acarak bılgısayrınıza sabıt bır dns werın bılgısayrı yenıden baslatın tekrar deneyın

aynı problem bende de var. hatta bi arkadaşta daha var. bende sadece bende oluyo zannediyodum.

Back