Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabahtan beri msn maillerime giremiyorum..oturum aç deyince "Oops! Google Chrome could not find sn136w.snt136.mail.live.com " diye uyarı çıkıyor...internet explorer ve firefoxtan da denedim olmuyor....aynı sorunu yaşayan var mı yoksa sorun bende mi?
sabahtan beri msn maillerime giremiyorum..oturum aç deyince "Oops! Google Chrome could not find sn136w.snt136.mail.live.com " diye uyarı çıkıyor...internet explorer ve firefoxtan da denedim olmuyor....aynı sorunu yaşayan var mı yoksa sorun bende mi?
İnternet explorer Gecmısınızı temızleyın daha sonra Ag baglantılarını acarak bılgısayrınıza sabıt bır dns werın bılgısayrı yenıden baslatın tekrar deneyın