Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugünlerde bir çok kişinin karşılaştığı sorunla bende karşı karşıyayım msn açılmıyor son sürümü yüklememiştim sanırım bundan kaynaklanıyormuş ama ne yaptımsa yeni msn yüklenmiyor ve 1603 hatasını veriyor eğer çözen olursa buraya yazarsa çok makbule geçecek
Ben son sürümü çoktan yüklemiştim,sanırım o yüzden böyle bir sıkıntı yaşamadım. Merak ettim,.cevap için nette bakındım..Çözümler hep 2006 yılına ait;hiç te işe yarar görünmüyor.. Sonra aklıma geldi: Ben birkaç arkadaşın msninde kurulum hatası aldığımız zaman önce Msn İnstaller 3.1 indirip kurmuştum. Daha sonra tekrar Msn'i kurduğumuzda çalışmıştı.. Belki hiçbir işe yaramaz ama ben olsam bir denerdim bunu..buyrunnnnnnnnn
kızlar sorunun çözümünüde buldum :) pc den msn ye ait bütün dosyaları siliyorsunuz tabi öncelikle ekle kaldırdan msn kaldırıyorsunuz sonra 9.0 yüklüyorsunuz sorun ancak böyle çözüldü ama dün sabaha kadar uğraştım deneyin inş halledersiniz
ben ise yeni sürümü yükledikten sonra maiilerimi açamıyorum.ispanyolca bişeyler yazıyor.neden acaba.şu yeni sürüme acayip kılım iki gündür.alışamadım,sevemedim