• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MS'li olmak ve bebek bakimi

Permers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
593
0
46
- Yurtdışı
Merhaba.

1 hafta once, cekilen MR'larin sonucu ile bana MS teshisi kondu. Doktorum bircok kan tahlili de verdi, %100 emin olmak icin sanirim. 10 gune kadar sonuclar cikacak. MS'i hem doktorum anlatti, hem MS'li bir arkadasim. Bir de doktorum internetten arastirip moralini bozma, ogrenmek istediklerin varsa da sadece dernegin sayfasindan oku demsiti. Okuduklarimdan anliyorum ki 15 aylik bebegime bakarken, daha 37 yasinda olmama ragmen, neden asiri derecede yoruldugumu anladim. Meger MS cok yorgunluk yapiyormus ve MS'in de en buyuk dusmanlarindan biriymis.

Sorum; dr steroid tedavisinden bahsetti, ilaclari alinca daha iyi olacagimi soyledi, sanirim bir sureligine. Acaba bu yorgunluk tedavi ile gecip, eski enerjime kavusmama yardimci olur mu dersiniz? Inanin beni tek uzen evladimla diledigim gibi ilgilenememek :(

Bu konuda yeniyim, MS'li olan anneler fikirlerini paylasirsa sevinirim, tesekkurler.

Son düzenleme:
bende 2005 yılından beri ms hastasıyım yorgunluk illaki oluyor ama fazla kafaya takma derim.ben hiç takmadım çokta kötü bişey olmadı hayatıma aynen devam ediyorum.çok kafaya takanların kötü oluyor genelde.bir şey yok canım bunda.insanlar bana çok kötü konuşmuşlardı öldürdüler bile beni ama ne ben öldüm ne de öleni gördüm
ki ailemde de ms hastası olanlar var.geçmiş olsun cnm

Back