şöyle söyleyeyim onu tamamen yanlış tanıdığımı anladım ben o gün ve kendisine de söyledim sonrasındaE iyi de hangi konudan kavga ciktigini yazmazsan nasil yorum yapicaz
Konu onemli
Sana cok kabasin mi dedi yoksa cok aptalsin mi dedi ne dedigine gore degisir sonuc
geçen hafta nerden baksanız 2 kere falan onu rüyamda gördümiçinden geldiği belli o kadar aklıma düşsen ben yazarım ne kaybedersin ki? Neticede güzel günler de geçmiştir. Düşman da değil. Bi de mesaj yazınca eksilmezsiniz ne olabilir ki… yazın hatırlanmak güzeldir.
valla sadece doğum günün kutlu olsun yazıp geçicemyarısına gelmişken dedim ki aha da benim toksik arkadaş buraya yazmış:) neyseki doğum günü deyince değilmiş dedim:)
benimki de benziyor,ama arkadaş çok tembel ve herşeyi benden bekliyordu,yaptığım halde bir konuda güvenimi sarstı ,ertesi gün birşey yokmuş gibi yazdı,bana tam takır içimi döktüm ne var ne yok çıkardım, sonra birçok şey yaptığı halde keşke bana deseydin filan deyip beni iyice sinir etti, çocuk muyuz da tek tek herşeyi söyleyeyim dedim ,neyse arkadaşlığımızı zamana bırakalım dedim,br kaç ay görüşmedik,sonra bir rüya gördüm ve kendisine selam deyip küs olmadığımı söyledim sadece ,günah benden kalksın diye,soğuk söyledim ama mesafeli. o da küs değilim yazmış:) soğuk bir şekilde kutlamak isterseniz kutlayın ,ifade tarzından o anlar zaten.
sanmam , o da senden özür bekliyordur:)))valla sadece doğum günün kutlu olsun yazıp geçicem
o bana birkaç iyi dilekte bulunmuştu zamanında ama bende o dilekler olmıcak
doğum günlerine önem verdiğini biliyorum
kavgamızı düşündükçe sinir oluyorum
ama bi yandanda şey gibi geliyor
bunca zaman gurur yapıp benden özür dilemediyse belki bu vesile ile bi özür diler
galiba özür bekliyorum ya
Bugunlerde dogduysa aslan burcudurşöyle söyleyeyim onu tamamen yanlış tanıdığımı anladım ben o gün ve kendisine de söyledim sonrasında
çok yanlış tanımışım sen bu değilsin veya bu versiyonunu yeni görüyorum dedim
başka insanların yanında ortada hiçbir şey yokken benimle tartışmaya başladı
ben birkaç saat sonra özür dilemiştim zatensanmam , o da senden özür bekliyordur:)))
ben kendisine ertesi gün üzgün olduğumu, kendi payıma düşen kısım için özür dilediğimi
yok öyle olmadıBugunlerde dogduysa aslan burcudur
Ve aslan burclari hic elestiriye gelemezler
Hele insan icinde elestiriliyorsa o an o kisi esi de olsa ailesi de olsa yikar gecer
Eger bu yazdigin gibiyse sen baslatmissin seni yanlis tanimisim vs vs diye insanlarin icinde yermissin
O an es gecip basbasayken kanka su tavirlari sana hic yakistiramadim vs diyebilirdin
Gururu incinmis buyuk ihtimalle
Bence bosver yazma yazsan da tskler der gecer sana
Yuzgoz olmussunuz bir kere
Eskisi gibi olamazsiniz
teşekkür ederimAman arkadasmis atin gitsin.
Ay arkadaşınız tam illallah etmelik ya hiç gelemiyor bazısı başkalarının daha fazla ortamda ilgi görmesine hemen davranışlarına yansıyor. Bana kalırsa hayatınızdan çıkarın da zaten. Benim de vardı bu model bir arkadaş. Çok eski bağlarımız olduğu için sürekli geri barışıyorduk ta ki bi kavgada bana hakaret edene dek. Eleştirili kavgalar neyse anlaşmazlıklar olur araya soğukluk girer, sonra eski hale gelinir… bunlar normal ama o gün o da o kadar kudurdu ki içinden canavar çıktı desem yeridir. Sonra yine barışır gibi olduk araya nikah girdi falan filan ama ben eskisi gibi olamadım. Görüşmek istemediğimi sebebini anlatıp temelli uzadım en son dkdjdjdyok öyle olmadı
sanırım karışık yazmışım
onu yanlış tanıdığımı kavgamızdan sonra ikimiz konuşurken söylemiştim
insanların içinde değil
ben insanların içinde onu rencide etmedim
aksine bu rencide etme hareketlerini o yapmaya başlamıştı o gün
bende neye uğradığımı şaşırmıştım hatta
ortamdaki diğer kişilerde anlam veremediler üstelik
daha komik bişey diyeyim ortamdaki bir kişiye daha hafif sataşır gibi olmuştu ama tüm gün kafayı bana takmıştı
diğer şahıs uzatmamıştı mesela cevap bile vermemişti
sonra bana patladı benle uğraşmaya başladı işte
neden böyle davrandığına ve konuştuğuna anlam veremediğim için alttan aldım söylediklerine cevap vermedim vs
kudurdu yani o gün ve sebebini asla bilemiyorum
ortamdaki diğer insanlarla güzel bi muhabbet ve enerji yakalamıştım
onu kıskanmış olabilir belki
ilgi odağı olmayı çok sever çünkü
bi nedeni yoktu gülüp muhabbet ediyorduk bu birden bire benle alakalı saçma sapan konuşmaya başladı
hiç anlam veremedim
konuyu kavga boyutuna getiren kendisiydi yani
benim ne kadar ılımlı ve uzlaşmacı olduğumu bilir
bence asla bi sebebi yok olsa mutlaka söylerdi sonrasında sen şunu yaptın vs diye
tek söylediği şey senin hareketlerin çok iticiydi çok gıcıktı falan dedi
çocuk gibi
bence daha tuhafı kavgadan 15 gün sonra bana mesaj atıp direkt görüşmek istemesi (emir kipi içeren bi msj olduğu için cevapsız bırakmıştım)
hani hayatından çıkarmıştın neden mesaj atıyorsun ki
madem ben seni geriyorum neden sonrasında beni yanında istiyorsun
zaten benimde pek görüşmeye niyetim yok ama işte o benim doğumgünümde yazdı ben onun doğumgününde yazmazsam üzerime yük olur gibi hissediyorumAy arkadaşınız tam illallah etmelik ya hiç gelemiyor bazısı başkalarının daha fazla ortamda ilgi görmesine hemen davranışlarına yansıyor. Bana kalırsa hayatınızdan çıkarın da zaten. Benim de vardı bu model bir arkadaş. Çok eski bağlarımız olduğu için sürekli geri barışıyorduk ta ki bi kavgada bana hakaret edene dek. Eleştirili kavgalar neyse anlaşmazlıklar olur araya soğukluk girer, sonra eski hale gelinir… bunlar normal ama o gün o da o kadar kudurdu ki içinden canavar çıktı desem yeridir. Sonra yine barışır gibi olduk araya nikah girdi falan filan ama ben eskisi gibi olamadım. Görüşmek istemediğimi sebebini anlatıp temelli uzadım en son dkdjdjd
Hiç umrumda olmaz valla doğumgunu, siz de sizinle muhattap olmasını bilmeyen birinin doğumgununu vs önemsemeyin bence. Bide o tarz toksik arkadaşlar hemen barışmaya meyillidir. Barışacak ki bazı şeylerin öcünü alacak. Rövanşa fırsatı olacakzaten benimde pek görüşmeye niyetim yok ama işte o benim doğumgünümde yazdı ben onun doğumgününde yazmazsam üzerime yük olur gibi hissediyorum
sanki şey gibi bu ya
bir an önce yarın olsun düz bi mesaj atayım gitsin bu iş aradan çıksın
neticede ben bana yapılan nezaketli bi davranışa aynı nezaketle karşılık verecek yapıda biriyim
tıpkı kavga sırasında bana tırnaklarını çıkardığı an ben nasıl tırnaklarımı çıkarıp karşılık verdiysem
öyle işte
geçen hafta nerden baksanız 2 kere falan onu rüyamda gördüm
kimseye bahsetmedim o ayrı konu
evet içimden geliyor ama o kavgayı o tartışmayı da ne zaman hatırlasam sinirleniyorum
insan gibi özür dilese pamuk gibi olurdum
neyin öcünü alacak beni rezil eden kendisiydiHiç umrumda olmaz valla doğumgunu, siz de sizinle muhattap olmasını bilmeyen birinin doğumgununu vs önemsemeyin bence. Bide o tarz toksik arkadaşlar hemen barışmaya meyillidir. Barışacak ki bazı şeylerin öcünü alacak. Rövanşa fırsatı olacak
eski sevgili olsa sizce ne değişirdiSevgili olsa asla yazma derdim ama arkadaş bu :) o konuda üzerinize düşeni yapmışsınız bitmiş gitmiş. Sevmeseniz kafaya takmazsınız, eksiltmez de azaltmaz da yaz gitsin bence.
Şimdi arkadaşınız sizi rezil eden kendisi olmasına rağmen özür de dilemiyor, kendinde haksız olma payı da görmüyor. Muhtemelen suçlu onun gözünde hala sizsiniz ve kendi yaptığı ayıpları da “ama o öyle yaptığı için dedim hak etti” olarak görüyor. Ben kendi yaşantımda özür dilemeyi bilmeyen kaç insan affetiysem barıştığımız dönemde aynı şeyleri yapıp, sen vaktinde şu kavgada da bana öyle yapmıştın diyerek geçmiş referanslarla, o zamandan kalan atamadığı kinle davranışlar sergilediler. Ki geçmiş referanslarında onlar başlatmış olsalar da kendileri haklıydı onlara göre. Bu kişiler de hep Aslan ve boğa Burcu bu aradaneyin öcünü alacak beni rezil eden kendisiydi
sizce neyin rövanşını düşünebilir
benim gözden kaçırdığım bişeymi var diye merak ettiğim için soruyorum