MS süphesi

Sirinnn00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
131
156
103
30
Merhaba cok sıkıntılıyım yardımcı olursanız cOk sevinirim. Annem 52 yasında ve Bundan 2 ay önce annem kurban bayramı et doğradı baklava börek hepsini tek basına yaptı boynu tutuldu sonra sağ elinde uyuşma oldu bu uyuşma sürekli 3 parmakta daha yoğun koluna yayılan tarzda biz boyun fıtığı ve kolunda sıkışma var diye üzerinde durmadık geçen hafta boyun MR çekildi ve küçük bi plak görüldü sonra kontrastlı boyun ve beyin MR çekildi boyundaki cok silik olmakla birlikte beyinde cok küçük plaklarda görülmüş doktor şüphelendi MS olabilir diyor şimdi belden sıvı alınacak haftaya ama ben cok endişeliyim cok korkuyorum napacahımı bilemiyorum yardımcı olur musunuz basından geçen var mı

Bos sonucuna göre belli olur ms. Stresten uzak duracak bu çok çok önemli. Stres veren durumlardan kişilerden uzak dursun beslenmesine dikkat etsin bir de Ms alanında uzman doktordan takipli olsun. Ms i kontrol altına alan ilaçlar var. Çok eskiden ms hastalarının çogu felçliyken şu an büyük çogunluk gündelik yasamına devam eden kişiler korkmanıza gerek yok. Ben de ms im zorluk tek çabuk yoruluyorum ama hayatımı da ona göre düzenledim

Merhaba annemin Temmuz ayından bu yana devam eden bi el uyuşması vardı tahlillerini verdi sonuç bekliyoruz bu süreçte doktor kortizon yazdı 5 günlük serum alıyor ama 3. Gün uyuşmasa değişme yok ne zaman etki gösterir bilginiz var mı

Merhaba bana da bilgi verir misiniz ms hakkında ? Hayat nasıl değişiyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…