ms mrda cıkarmı

Benim mrda hiç bişey çıkmadı ilaçsız olanda ama Ms gibi hissediyorum doktor problem görmedi msmiyim acaba ya olsa bişey çıkardı heralde

Benim lezyon sayıları yerinde saydığı için yani cogalmadigi için sadece kan sulandırıcı coraspin ilaç verdi
kac lezyon var acaba? eşimde ms onda çok lezyon çıktı sayısı önemli mi atak geçirmedi o da sonrasında şuan ilaç kullanıyor

kac lezyon var acaba? eşimde ms onda çok lezyon çıktı sayısı önemli mi atak geçirmedi o da sonrasında şuan ilaç kullanıyor
Sayı söylemedi ama yaygın iskemik lezyon deyip beni acil olarak kalp doktoruna yolladı. Bayağı lezyon var sende dedi. Kalpte birşey çıkmayınca 6 ay sonra tekrar kontrole gel dedi. 2 gün önce tekrar mr çektik.Cogalmadigini söyledi ve kan sulandırıcı ilaç kullan dedi. Bu hastalık hemen hemen herkeste olan birşeymis. Önemli olan cogalmamasi dedi. Korkma dedi ama insan yine de korkuyor.

normal mr mı çekindiniz ilaçlımı

ms değil o zaman sizinki

Doktor hiç bahsetmedi. Yaygın kılcal damar tıkanıklığı var dedi. İleride sana sıkıntı cijarabikir dedi. İnme ve felç gibi. Onun için başka ilaç kullanmiyorsan kan sulandırıcı ilaç al dedi. Gerçeği daha ilaci kullanmadım. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. 2 defadır Mr a giriyorum. Sayısi artmamis dedi doktor. Önemli olan sayısı. Ama tanı kısmında parantez içinde hem iskemik lezyon hem de MS yazıyordu. Yarın gidip soracağım ama. Ben de merak ettim şimdi

Merhaba nerdeyse 1.5 senedir hastalıkla uğraşıyorum sağ bacak karıncalanma uyuşukluk sıcağa karşı duyarlılık soğuk gelince gevşeme belirli bölgelerde morarma sonra bu durum sol bacağa da geçti kollara yayıldı emg yapıldı d sinirlerden yanıt alınmıyor denildi polinorapati denildi hastaneye yatıp kortizon aldım duzeldim gibi oldu sonrasında bir durumdan dolayı sinirlenip kekeleme bas donmesi ve ciddi acıyla 2 kez hastaneye yattım bu sefer tekerlekli sandalyeyle beyinde bir sorun yok sadece bi anevrezma görüldü oda anjiyoyla olmadığı anlaşıldı ama şimdi Cerrappasaya gidiyorum bütün olan seyir ms hastalığı olduğu deniliyor gözlerimde bulaniklasma bazen okuyamama oluyor ama benim bacak ve kollarım çok kötü durumda elektiriklenme karincalanma ağrı ve bununla birlikte halsizlik uyku sorunlarım var tam teşhisi koyulmadı daha devam ediyor araştırma ama doktorun on gördüğü ms hastaligi çok ciddi süreçler atlattım ve hala topallamam yürüyemem devam ediyor yolda yürürken aksiyonum çok yavaşladı bazen tencere bile tutamıyorum ama
Beyinde lezyon görünmüyor sadece sağa kıyasla sol tarafta beyin sapinda belirginlesme mevcut sonu nasıl olur bilmiyorum ama bu durumla yaşayan herkese Allah yardım etsin çok sıkıntılı dönemler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…