Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar bir jafyadir sag ayagimda gecmeyen bir uyusma var cok asiri olmasada rahatsiz ediyo bunun disinda yuzumde kulaklarimda hatya sirtimdada kisa sureli uyusmalar oluyor bu durum beni korkutuyor yardimci olucak birileri cikar umarim
canım bende de sol tarafımda uyuşmalar oluyo uzun zamandır, senin daha bi hafta olmuş...kendi kendine teşhis koyma, çok rahatsız edici boyuttaysa bi nöroloji doktoruyla görüş....umarım önemli bi durumun yoktur....
evet devlet hastanesine gittiysen baştan atar gibi davranıyolar, doğru düzgün dinleyip muayene ettikleri söylenemez... senin sadece ayağının üstü mü uyuşuyo??? mste nası uyuşma oluyomuş acaba?:44:
msj yazamıyorum ben özelden..100 iletiyi tamamlamam gerekiyomuş canım:26:
burdan cvp veriyim, gezici olarak heryerimde uyuşmalar oluyo el,kol,bacak,yüz,ense ama en sık başımın sol tarafı ve sol kolumda uyuşukluk ve ağırlık varmış gibi bi his var,
Canım burdan sorarak bir sonuca ulaşamazsın. Bende bir beyin cerrahisine yada nörolojiye git o kesin mr ister senden. Mr'inı çektir ki doktorun sana doğru teşhisi koysun.
Canım burdan sorarak bir sonuca ulaşamazsın. Bende bir beyin cerrahisine yada nörolojiye git o kesin mr ister senden. Mr'inı çektir ki doktorun sana doğru teşhisi koysun.
Gittim canim mr istemedi iki farkli norologa gozuktum antidepresan ve vitamin verdi bir ay sonra kontrolum var bakalim hayirlisi ins kotu bisey ccikmaz