• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrs.Snmez kavutu!

izmirperisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
5.912
3
156
İzmir
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

tanıyanlar bilirler Mrs.Sönmez asker yolu bekliyordu...:turkbayragi:
bu sıralarrrr artık ayşe ablam yani Mrs.Sönmez özlemden çok bunalmıştı...:sinifsinif:
Şafağın son günleriiydii şafak sıkıştırıyordu...:gitme:
Veee kavuşmayııı EN ÇOK hakedenlerdenn biriydiii!!!!

o bizim veee topiğimizinn biricikk ablasıı! :1hug:
her zaman her ihtiyacımızaa koşmuş her zamann ağladığımızdaa güldüğümüzde yanımızda oda ağlayıp gülmüştü...opuyorumnanaktan
HATTA kendiii özlemden doğann sıkıntısınıı unutupp bizimleee uğraşıyordu :teselli:
yanii o bitaneee....
allah razı olsun ablamdan... a.s.

Ama çok sevdiği eşinee bugünn saat 16 gibi kavuştuuu :sm_cool:
yanyanaa birlikteler....:nazar:
çok mutlu olduğu sesindekiii heyecandan titremedennn sevinçten çok mutluyduuu!:nazar:

Ablacım abimlee şuandakii yüzünüzdekii mutluluk hiç eksilmesinnn :nazar:
hep mutluu olun inş. allah sevginizi aşkınızı ağız tadınızıı sağlığınızzzıııı mutluluğunuzuu binlercee katlaayıp arttırsın ablammm:nazar::Saruboceq:
Allah'ım sizi binlercee keree nazarlardann korusunnnnnnnn:Saruboceq: opuyorumnanaktan

Şuanda tatilee gidiyorlarrr Allah tatilleriniiii kavuşmalarını Eşiyle içine sindirsin :Saruboceq:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

(bu arada mrs.sönmez eşiyle 2 hafta tatile çıktı hihoyyyt)

Son düzenleme:
Ablusumm su an sevincten yerimizde duramıyoruz topic olarak :sm_cool:
Allah bidaha ayırmasın sizi, senin mutlulugunu paylasmaktan gurur duyuyoruz Şeniz

Gizosum topic icin sagol sekerparem Şeniz

alkisalkisalkissonunda badem gözlüsü yanındaaaaa.zemuszemus. ÖMÜR BOYU O GÖZLERE BAKARAK YAŞLANMAYI NASİP ETSİN RABBİM AYŞECİM..:Saruboceq:

ablam kavuşmuş mu kıyamazlar çok sevindim canım allah başka ayrılık vermesin

öptüm seni

Ablacımmmmmmmmm senı cok sevıyoruzzz =)) Senın mutlululuüun bızım mutluluğumuzz =))hihoyyyt
Sizin aşkınızzz kocamannn =) ınşallah evlenınce bizde sizin gibi aşkla tutkuyla bırbırımıze bağlanırızz =))):nazar:

Kocamann öpüyorumm abla senii =)opuyorumnanaktan Enişteye cokk selamlarr =) S

ıYı GÜNDE KÖTÜ GÜNDE EN BÜYÜK DESTEKÇıMıZ AYŞE ABLAMIZZ SENI COK SEVIYORUZ =)

ayşe aplamm Şeniz

sen şimdi yoksun ama seni anıyoruz merak etme hihoyyyt anladın sen :))
şaka bi yana cidden bu mutlulugu çoktan hakettin ablacm...
sevdigini özleyenlerde bi daha ki sene demirbaş olarak olcam biliyon :gitme: mafoldumben
topikcek bekliyoz ablacm seni opuyorumnanaktan inş bi ömür boyu şuanda ki gibi mutlu olursunuz Şeniz

Allah onu badem gozlusunden hıc ayırmasın, gozuaydın olsun balımızın, sonmezımısın...
Darısı bızlerın basına INSALLAHH !!

gözünüz aydın canım badem gözlüne kavuştun demek,allah bir daha ayırmasın inşallah

ayy. sonunda kavuştular. ayşeyle hep geri sayım yaptık. eli kulağında az kaldı dedim. ve beklenen an geldi....badem gözlüsüyle artık. Allah ayırmasın bir tanem sizi....

ayyyyyyyyyyyyyy cnm cnm cnmmmmmmm allah bidaha ayırmasın siziiiii..hep mutlu olunnnnn...uzakta olan herkes tez zamanda kavuşur birbirlerine inş:)

ablammmmmmmmm hihoyyyt

sen benim için belki de en özel kahramansın bu forumda...

tüm kalbimle, bir daha bu denli uzun ayrılmamanızı diliyorum bitanem...a.s

Seni seviyorum, badem enişteye selam :)
opuyorumnanaktan

Back