Bildirimleriniz gelmedi kusura bakmayın anca görüp cevaplayabiliyorum. Ben uncu modifikasyonu yöntemiyle ameliyat oldum. Ne olacak nasıl olacak diye çok korkarak gittim ama kendimi korkuttuğum kadar büyütülecek bi şey değilmiş. Ameliyat için gün aldım bi iki ay içinde sıram gelince çağırdılar, bi hafta içinde ameliyat olup hiç bi şey yokmuş gbi kalkıp eve geldim. Bi haftayı biraz açayım, ilk gün yatış ikinci gün ameliyat oldum, kapalı yöntemle ameliyat yapıyorlar ben yara dikiş vs olur sanıyordum ama alt tarafta ne dikiş ne yara hiç bir şey yoktu.(geldikten bi ay sonra lazere gittim kimse ameliyat olduğumu farketmedi böyle söyleyeyim) karnımda dört farklı yerde minik minik dikişler vardı onlarında ne ağrısı ne sızısı oldu. Ameliyat olduğum güne döneyim, o gün içime yani vajen yapmak için bi aparat yerleştirmişler onun üzerine onun boyutunda karının iç zarından vajen yapmışlar insanın aklı alır gbi değil. O gece hiç çıkartmadılar. Ertesi gün(3.gün) o aparatı nasıl kullanmam gerektiğini nasıl çıkartıp nasıl takacagımı hangi kremleri kullanacağımı her şeyi gösterdiler. İki gün daha onların gözetiminde yaptım. Onu kullanmak en önemlisi kapanmaması için vücudunun o organa alışması için kullanılması gerekiyor çünkü. Yapabildiğimi gördükten sonra taburcu ettiler. Ayrıca ameliyattan sonra ikinci gün ayağa kalkabildim. Bi hafta sonra günlük hayatıma döndüm yani. Bi kagıt verdiler o aparatı ne sıklıkla kullanmam gerektiğini gösteren onu kullandığınız sürece yatakta uzanmanız gerekiyor, egzersiz süresi bitip çıkarttığınızdan hiç bi şey yokmuş gbi normal rutinlerinize dönebiliyorsunuz. İlk ay günün büyük bi kısmı yapmanız gerekiyor geceleri onunla uyuyup onunla uyanıyorsunuz gün içinde sabah 3-4 saat öğlen 3-4 saat akşam yine aynı yapmanız gerekiyor kendinize çok vaktiniz kalmıyor ama zaman ilerledikçe azalıyor bu süreler. En son 4. Ay gece hiç yapmıyorsunuz gün içinde de sabah 2 saat, öğlen 2 saat akşam 2 saat yapıyorsunuz sadece ( ne kadar azaldığını göstermek için saat verdim direk ) süreçte sizi en çok zorlayan o aparatı kullanıyor olmak psikolojik olarak yapay bi şey kullanmak ve günde 3-4 defa yapmak zor geliyor alışmak biraz zaman alıyor, hatta ilk yapamıyor gbi hissediyorsunuz ama yapılıyor bi şekilde, alıştıktan sonra daha da kolay oluyor hayatınızda normalde de varmış gbi. 4 ayın sonunda vücudun o organa alışacagı kapanmayacağı söylendi, ama süreci daha bende tamamlamadım kesin kapanmaz diyemiyorum zaman gösterecek. Son olarak cinsel deneyim yaşamadım ama aynı yöntemle ameliyat olan evli biriyle iletişimim oldu, cinsel hayatında bi sorun olmadığı her şeyin normal olduğunu söyledi bu da içinizi rahatlatır diye düşünüyorum. Detaylıca açıkladım ama sormak istediğiniz bi şey olursa yine yazabilirsiniz. Bazen bildirim gelmiyor mesaj atarsanız daha kolay görebilirim