Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşım ameliyat olmuş dikişi koltuk altının çizgisinden yapmış hiç birşey belli olmuyordu. Yani memede hiç bir iz yok. Sadece koltuk altından giriş yapıldığı için biraz ağrılı olmuş ama zaten bu tahmin edilebilir bir durum.
arkadaşım ameliyat olmuş dikişi koltuk altının çizgisinden yapmış hiç birşey belli olmuyordu. Yani memede hiç bir iz yok. Sadece koltuk altından giriş yapıldığı için biraz ağrılı olmuş ama zaten bu tahmin edilebilir bir durum.
Canım ben de Ankara'da koltukaltı kesisi ile oldum. Bu yöntem daha az ağrılı diye biliyorum . Çünkü endeskop yardımıyla milim milim açılıyor cep, daha az doku travması oluyor. Benim hiç ağrım olmadı şükür. Ama kol hareketleri sınırlı oluyor tabi. Bi süre 90 dereceden fazla kaldırmamak gerekiyor. Tek sıkıntısı bu. Hayırlı olsun kararınız.
Evet oldum. 2015 Temmuz'da Herşey yolunda. 2 sene oldu neredeyse. Ameliyat olduğumu unuttum diyebilirim. Volkan hoca çok başarılı bir cerrah. Gönül rahatlığı ile görüşmeye gidebilirsiniz sorularınız olursa seve seve cevaplarım.