• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mrb

mavigece006

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
2
0
16
Kastamonu
meraba bi sorum olacaktı bundan 2 ay önce mastürbasyon sonrasında peçeteyle silerken kahverengi bi salgı geldı hep salya kıvamında olurdu ondan sonra bir daha öyle bir şey olmadı içine sert bi cisim veya parmak sokma olmadı sadece yüzeysel olarak bunu nedenini öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bakireyim kızlık zarına zarırı olurmu tşkler bana biri cvp versin bunun nedeni nedir doktora ggörünmeme gerek var mı ?

meraba bi sorum olacaktı bundan 2 ay önce mastürbasyon sonrasında peçeteyle silerken kahverengi bi salgı geldı hep salya kıvamında olurdu ondan sonra bir daha öyle bir şey olmadı içine sert bi cisim veya parmak sokma olmadı sadece yüzeysel olarak bunu nedenini öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bakireyim kızlık zarına zarırı olurmu tşkler bana biri cvp versin bunun nedeni nedir doktora ggörünmeme gerek var mı ?

eğer içine birsey girmediğinde bekaretini kaybetmezsin bence yaşadığın heycandan olabilir inede içini rahatlatmak için doktora görünebilirsin

canım içine birşey sokmadıysan eğer korkacak bişi yok :)
video felan izlediysen,yada birini hayal ettiysen
vucudunu ve beynini rahatlattıysan bu esnada normaldir diye düşünüyorum.
çok sık yapıyormusun ?

Back