• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler mrb

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ruveydanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
105
0
96
K.K.T.C.
merhaba arkadaşlar bebeğim hakkında daha öncedende yazıyodum belki hatırlarsanız şimdi 22 aylık oldu ve yeni yürümeye başladı kemikleri zayıf arkadaşlar bu devit3 ün iğnesi varmış galiba ağızdan veriliyomuş sizin bir bilginiz varmı kemikleri için iyi geliyo deniliyo sizce vermelimiyim yardımcı olursanız beni çok mutlu etmiş olrsunuz ayrıca kilo problemiz var kilo almıyobu durumda ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler Rabbim bütün bebeklere sağlık versin(amin)

Allah bağışlasın yavrunu ruveydanur ,analı babalı büyüsün kaç haftalık doğdu bebeğin kaç kiloydu ,benim bebeğim 28 haftalık doğdu yoğun bakımda yatıyor ,benim ilk bebeğim zamanında doğmasına rağmen çok zayıftı sütüm olmadı hep mamayla büyüttüm ağzından devit3 veriyordum,kilo problemini hiç sorun etme sağlıklı olsunda önemli deil ama doktoru ne diyor oda çok önemli ,bebeğinle sana sağlıklı güler dilerim ...

Geçmiş olsun canım. Biz bebeğim eve geldiğinden beri devit3 damlasını kullanıyoruz hergün.
Kemik zayıflığı için en doğru öneriyi doktorun yapacaktır. Doktoru ne önerdi??

devit3 damalasından ayrı iğnesi varmış ama oda ağızdan veriliyomuş 35 haftalık doğdu ama çok zayıf yürürken sarhoş gibi yürüyo dengesini kuramıyo vede kendisi kalkamıyo yerden bunun dediler kemikleri zayıf diye doktorda normal diyo ama çevremdekiler o iğneyi doktor önerisi değilde eczacıları tavsiye ettiği için kullandıklarını ve işe yaradığını söylediler onun için sorma gereği duydum teşekkür ederim ilginize

Son düzenleme:
merhba canım..balık yağını öneririm..eger kasları güçsüzse fizik terapiyele kaslarını güçlendirebilirsin..bence özel bir nöroloji doktoruna gitmediysen muhakkak git özel dr. daha ii ilgileniyor bebeklerle..multitabs vitamininide kullanabilirsin.ben kızım 1 yaşına gelene kadar devit3 ve multitabsı birlikte kullandım..geçmiş olsun.

canım calsidine granül diye bir toz var dvitamini onu al bak nasıl değişecek bebeğin...hiç bir zararı yok reçetesiz alınıyor..içeceklere mamaya katılıyor....bide dediğin iğnede bende kullandım sadece bir kere al ve kır ver ağzından bize doktor öyle yaptı...önce iğneyi al ve aynı anda calsidine granüle başla...değişimi hemen farkediceksin...zaten çok ucuz ikiside...sonra sonucu yaz merak ederim..özelden yaz burdan olmazsa...

slm arkadaşlar doktora gittik kanı düşükmüş vede oldukça zayıf dedi ferrum diye damla verdi birde vitamin şurubu o iğneyide sordum onu aşırı demir eksikliği olanlarda uyguluyoruz dedi yani gerek duymadı bakalım 20gün sonra kontrole gidecez inş.düzelir dualarınızı bekliyorum

Back