- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 163
- 33
öncelikle şunu diyim saç ve bakımı ile ilgili neredeyse tüm konuları okudum.
Ama hepsi geri tarih de kalmış yada devam edilmemiş.
Ben güncel bi konu açıp devam ettirmek isdiyorum..
Bi kaç bakımı birden yapıyorum ve sizinde eneler yapdıgınızı merak ediyorum birbirimize destek olmaya ne dersiniz..
Ben yapdıgım bakımları söyleyim size uzun araştırmaların sonunda sinamekiye basladım ve buğün 5. kürümü yapdım yıkadım
Şuan kendi halinde kuruyo.
iki tane şampuanım var 750 ml lik birinde sarımsak 9-10 diş 2 kaşık bal çörek otu yagı badem yagı çamterebenti var digerınde ise bheptal ve menekşe yagı var sarımsagın kokusundan kurtulmak için...
Birde mecit efendinin saç bakım yagını yumurta sarısıyla uyguluyorum ve müthiş parlak yumusuccık saçlarım oluyoo.
Düğünümden sonra saçlarımı kestirdim düüğünü bekledım isdedigim modelleri yapdırabılmek için göğsümün altındaydı ama acayıp bakımsız ve berbattı dıyebılırım.
Düzleştirici ve boyadan dolayı.
Kulagımın hizasında kestirdim
Ve sımdı omuzlarımı geçmek üzere. lütfen sizde neler yapıyosunuz çok merak ediyorum herkesi bekliyorum..:))):18:![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Ama hepsi geri tarih de kalmış yada devam edilmemiş.
Ben güncel bi konu açıp devam ettirmek isdiyorum..
Bi kaç bakımı birden yapıyorum ve sizinde eneler yapdıgınızı merak ediyorum birbirimize destek olmaya ne dersiniz..
Ben yapdıgım bakımları söyleyim size uzun araştırmaların sonunda sinamekiye basladım ve buğün 5. kürümü yapdım yıkadım
Şuan kendi halinde kuruyo.
iki tane şampuanım var 750 ml lik birinde sarımsak 9-10 diş 2 kaşık bal çörek otu yagı badem yagı çamterebenti var digerınde ise bheptal ve menekşe yagı var sarımsagın kokusundan kurtulmak için...
Birde mecit efendinin saç bakım yagını yumurta sarısıyla uyguluyorum ve müthiş parlak yumusuccık saçlarım oluyoo.
Düğünümden sonra saçlarımı kestirdim düüğünü bekledım isdedigim modelleri yapdırabılmek için göğsümün altındaydı ama acayıp bakımsız ve berbattı dıyebılırım.
Düzleştirici ve boyadan dolayı.
Kulagımın hizasında kestirdim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ve sımdı omuzlarımı geçmek üzere. lütfen sizde neler yapıyosunuz çok merak ediyorum herkesi bekliyorum..:))):18:
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)