- 14 Temmuz 2019
- 6
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi yasssssooo
-
Merhaba canım bende iki kere test yaptm yarim saat sonra falan baktm çizgi silikti adet günü gittm acile kan verdm 1.20 çıktı hcg bende bekliyorm daha adet olmadım çok arastrdm böyle olanların geneli hamile çıkıyormuş ama bilmiyorm bende bekliyorm hayırlısı olsunmrb bisey sormak istyrm ben ayin 6 sinda hasta oluyorum bu ay hala olmadim 8 gun gecto 3 gun idrar testi yaptim cikmaadi 7 gun yaptm o andami sonradanmi olusmus yarinki gun baktigimda silik cizgi var beyaz gobi acaba gebelik varmiidr
ben bugün 12. gün gecikmenin cuma günü doktora gittim negatif çıktı ama geç ollenme olabilir dedi haftaya bidaha gel bakalim dedi perşembe gidicem bende ama hiç adet olacak gibi degilimdoktor polistik over var demisti ondan kaynakli olabilirmi acaba gecikme bole olan varmi hic
polistik overa bagli olabilirmi acaba ya evlendigumden beri ilk kez bu kadar gectiben bugün 12. gün gecikmenin cuma günü doktora gittim negatif çıktı ama geç ollenme olabilir dedi haftaya bidaha gel bakalim dedi perşembe gidicem bende ama hiç adet olacak gibi degilim
olablir canm oncedende gecikirmiydipolistik overa bagli olabilirmi acaba ya evlendigumden beri ilk kez bu kadar gecti
yok hic gecikmedi bole ilk bu asilama yapildi bigun bile aksamadiolablir canm oncedende gecikirmiydi
Merhaba canım bende iki kere test yaptm yarim saat sonra falan baktm çizgi silikti adet günü gittm acile kan verdm 1.20 çıktı hcg bende bekliyorm daha adet olmadım çok arastrdm böyle olanların geneli hamile çıkıyormuş ama bilmiyorm bende bekliyorm hayırlısı olsun
Ben daha bisey yapmadm canm bekliyorm test yapmak içinBenim de ilişkiden 8 gün sonra 1.11 çıktı, bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ama negatif..senin ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?