• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mrb benim adetim 8 gun gecti ama idrar testinde cikmiyor sadece dun yaptigim testtte sonradan mi olustu bilemiyorum silik beyaz bi cizgi var sanki

yasssssooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
6
1
1
32
mrb bisey sormak istyrm ben ayin 6 sinda hasta oluyorum bu ay hala olmadim 8 gun gecto 3 gun idrar testi yaptim cikmaadi 7 gun yaptm o andami sonradanmi olusmus yarinki gun baktigimda silik cizgi var beyaz gobi acaba gebelik varmiidr

Kan testi yaptır. Sonuç negatif çıkarsa ve gecikmen devam ederse doktora gidip kontrol olmalısın.

Merhaba kızlar Adetim 3 gün geçti aynı adet sancısı olacakmışım gibi ağrım var. Sizce hamilelik olabilir mi?

mrb bisey sormak istyrm ben ayin 6 sinda hasta oluyorum bu ay hala olmadim 8 gun gecto 3 gun idrar testi yaptim cikmaadi 7 gun yaptm o andami sonradanmi olusmus yarinki gun baktigimda silik cizgi var beyaz gobi acaba gebelik varmiidr
Merhaba canım bende iki kere test yaptm yarim saat sonra falan baktm çizgi silikti adet günü gittm acile kan verdm 1.20 çıktı hcg bende bekliyorm daha adet olmadım çok arastrdm böyle olanların geneli hamile çıkıyormuş ama bilmiyorm bende bekliyorm hayırlısı olsun

doktor polistik over var demisti ondan kaynakli olabilirmi acaba gecikme bole olan varmi hic
ben bugün 12. gün gecikmenin cuma günü doktora gittim negatif çıktı ama geç ollenme olabilir dedi haftaya bidaha gel bakalim dedi perşembe gidicem bende ama hiç adet olacak gibi degilim

Merhaba canım bende iki kere test yaptm yarim saat sonra falan baktm çizgi silikti adet günü gittm acile kan verdm 1.20 çıktı hcg bende bekliyorm daha adet olmadım çok arastrdm böyle olanların geneli hamile çıkıyormuş ama bilmiyorm bende bekliyorm hayırlısı olsun

Benim de ilişkiden 8 gün sonra 1.11 çıktı, bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ama negatif..senin ne oldu

Benim de 10 gün falan gecikti sonra 3 gün lekelenme tarzı adet oldum. Bilmiyorum 🤷‍♂️ acaba hamile olabilir miyim

Back