mrb arkadaslar

biriduymali

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
83
12
8
32
5 yıllık evliyim ve bir dünya tatlısı oglusum var 3.5 yasında ogluma kardes düsünüyoruz ama ben yaklasık 3.4 aydır hamile kalamadım oglumdan önce polikist over var demişti doktor ve hamile kalabilcegimi ama biraz zaman gerek demişti bir hafta sonra ogluma hamile kaldımı ögrenmiştim simdide kardes istiyoruz ama olmuyor esim sorun sendemi acaba diyor sürekli ve buda benim üzüyor napmam gerek bu durumda olup da hamile kalabilen varmı ne yapmam gerek oglusum tek kalsın şstemiyorum dr gittim kalabilirsin dedi hatta adet düzenleyici verdi ve kullandım adettimde düzene girdi neden hamile kalamıyorum acaba aynı durumda olan varmı acaba benle bir baksanız şimdiden tesekürler

Eşine gıcık oldum. Lafa bak sorun sende mi? Sorunun kimde olduğunun ne önemi var,bu bilince varamamış eşin. Zaten stres altındasın olmuyor diye seni daha çok üzüyor.
Doktora gidin eşinizle,her ikinize de doktor gerekli yönlendirmeleri yapacaktır zaten.

He buarada ben olsam eşime derim ki; "Acaba senin sperm kaliten ya da sperm sayın mı düştü, bir spermiyogram testi yaptıralım sana." derim bak kendini nasıl hissediyor..

Valla canım aynısını bende dedim bende sorun olsa olurmuydu oglumuz dedim kendisine ve birlikte dr gidip sperm sayısına bktıralım dedim ve ben kendimden eminim dedi ve bir sorunumuz var simdide nasıl olcak bilmiyorum vaşla kafayı yemek ğzereyim test yaptım yine birsey cıkmadı 0.2 0.5 cıkypr hep sonuclar psikolojim bozuldu iyice

Burada sorun ya psikolojik ya da gerçekten kendine toz kondurmayan eşinden kaynaklanıyor. Bence eşine sürekli ; sorun sende ben kendimden eminim,değerlerim normal,sende bir sorun var çocuğun olmuyo senin galiba artık diyerek sözlü taciz et devamlı onu..

Son düzenleme:
Kusurabakma devamlı böyle olumsuz yazıyorum ama çok sinir oldum.Erkeğin böyle birşeyde bile kadını yermesi sinirlerimi bozdu. Hiç tahammülüm yok erkeğin kendini üstün görmesine..

Valla hiçde kendini ezdiren biri degilim bacım konu ne olursa olsun esitiz kadın ve erkek herkes kendi görevini bilcek hayat müsterek ezdirmem kendimi ama ben bu konu ğzerine ilk kez kendime acabamındedim cünkü yaklasık 4 aydır istedim halde hamile kalamadım ve sucu kendimde aramaya basladım şster istemez yani düsün artık esimle degil aynı yatak yanyana kalmakdan bile huzursuz oluyorum artık o kadar sogudum herseyden napcam bilmiyorum vallaha

Back