mrb arkadaşlar

baby87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
4
0
36
İstanbul
arkadaşlar ya şu en erken hamilelik belirtilerinizi yazarmısınız.şuan yeni hamile kalmış olan arkladaşlar.artık umudumu yitirmek üzereyim.şöyle söyleyeyim.hep diğer bir aya erteliyorum ama bir umut.bizim sorunumuzda varikosel ya bu aşılama nasıl oluyor.ve varikosel olan kişilerde ameliyat sonrası çocuk oluyor diye biliyorum.bu ay mesela farklı belirtiler vardı bende.regl ime 2 gün var mesela 20 gün önce falan göğüslerim şişti ilk defa bu ay göğüs uçlarımın ağrıdığını farkettim göğüslerimde öyle ve kasıklarımda ağrıdı ama 20 günden beri böyleyim bu gün göğüslerimde biraz ağrı vardı.onun dışında hiç bir yerimde ağrı sancı hissetmedim şimdi ise kasıklarım ağrıyo alt karın bölgem dahil adet olacakmışım gibi.ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.yorumlarınızı bekliyorum

aynı belırtıler bendede var dı canım test yaptım pozıtf çıktı bugunde dr. a gıttım hamıleymişim inşallh gönlune gore olrr ama belırtıler onu gosterıoo

ben bir aylık hamileyim bebeğim ilk belirtiler tek yönlü kasık agrıları bel agrısı gogüslerde sızlama ve agrı gögüs damarların belirginliği aşırı akıntı aşırı yorgunluk ve duygusal değşimler herşeye ağlar oldun hcb baktırdıgımda 3.69 çıkmıştı 10 gun sonra idrar testi yaptırdım iki çizgi çıktı inşaallah senınde nur topu gibi bir bebeğin olur sağlıklı sihatli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…