bu konu yüzünden oldu aslında..yani bende fikrimi sundum..sen herşeye muahlfsn demeye başladı..şaka gibi..daha dun yanımdaydıı konyadayım ben o izmirde..gayet guzeldi..gitti bu konu konuşuldu...annemi arıcaktı annesi ..ertelemişler yine..ayrıca konuşmuşlr kendi aralarında ..izmirden yapalım alışverişi ebruda gelsin demiş annesi..bende dedim ki ozaman şmdiden arayın dedim..sonra 2 hafta sonra arıcaksanız yine ararsınız alışveriş için ozaman izin alırsınız dedim..bianda arayıp lap diye hem biz gelcez hemde ebru aliverişe gelsn dememiş olursnz dedimm..bizimki başladı beni sıkıosun boğuyosun yeter ayrılalım vs vs...demekki bşeyi çk istememk lazım hayırlısını istemek lazım...bikez daha anladım...sinirle söyleyeceği sözler değildi bunlar...çok şaşırdım hemen değişmesine...neysee keyfini kaçırmıyıım sizlerinde...sadece konuyu açıp okuyunca biraz daha kötü oldumm..yorum yapıyım dedimm..teşekkür ederim msjın için..
Cok üzüldümher zaman hayirlisni istemek lazim gercekten...
canım cok kotu olmuş aradımı merak ettım
cogu erkek bole oluyor ya evlenmeye gelınce kacıyorlar ıns kıymetını anlar gerı doner hayırlısı olsun hakkında
merak etme cnm bnm mutlaka arar belkı aılesıyle bırsey gectı aralarında sınırlerı yıpranmıştı kı sen aradın boyle olmuştur bı de tam soz nısan arıfesınde erkeklerde olur boyle yapamıycam edemıycem kaygısı korkuya kapılırlar ondandır sen arama sabret o anlıycak durumu kendıne gelınce arıyacaktır cnm allah sabr versın
inşallah mutlu olacaksın meleğim,umarım o gün geldiğinde,yani en mutlu gününde ben de yanında olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?