• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye ve yakn Semtler de Niana uygun Dernek, Salon tavsiyenizi alabilir miyim?

karbeyaz.ocean

hedefler... hedefler...
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
1.112
7
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar:)
Kasım ayında nişanım olucak kısmetse.malum nişanı kız tarafı yapıyor:) şimdiden salon arama işlemlerine başlasam iyi olur düşüncesiyle bikaç düğün salonu baktım.fakat salonlar nişan için fazla büyük geldi bana.ve bi de daha sakin daha rahat görünebilecek bir ortam olsun istiyorum:) ümraniyede ikametimden dolayı burada nişan mekanı bakıyorum ama açıkçası düğün salonundan başka alternatif yok gibi görünüyor.sizin bildiğiniz özellikle ümraniyede veya ümraniyeye yakın semtlerde bana tavsiye edebileceğiniz bir dernek,restorant var mıdır?eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim:) şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar:)

çamlıcada sevgi bahçesi var arkadaşımın kınası ve nısanı orda oldu acık alan arkada cocukların oynamsı ıcın park var guzel olmustu muziği falanda eğlenceli oldu bakmanı onerırım

valla güzelim ben de halen bulamadım.çok kişi olmicaz gerçi max. 60 kişi olacak ama ümraniyede halen küçük sevimli bi mekan bulabilmiş değilim.artık evde yapmayı düşünmeye başladık.hayırlısı bakalım.. buarada hayırlı olsun canım benim:) umarım nişanın gönlüne göre geçmiştir:)

dernek bulabilirsen yakın bir yerde gerçekten iyi oluyor köy dernekleri de olur.
bizim alt katımız dernekti orada yaptık nişanı oturma düzeni vs toplantı yapısına uygun olduğundan rahat olunuyor bir de ayakkabı çıkar başka giy sorunu da olmuyor.
bi çevre apartmanlara falaln binalara bak belki muhakkak vardır.
kendi köyünün de olması gerekmez belli bi ücret verirsiniz kabul ederler

dernek bulabilirsen yakın bir yerde gerçekten iyi oluyor köy dernekleri de olur.
bizim alt katımız dernekti orada yaptık nişanı oturma düzeni vs toplantı yapısına uygun olduğundan rahat olunuyor bir de ayakkabı çıkar başka giy sorunu da olmuyor.
bi çevre apartmanlara falaln binalara bak belki muhakkak vardır.
kendi köyünün de olması gerekmez belli bi ücret verirsiniz kabul ederler

maalesef nişanı ocak ayına erteledik:( o zamana kadar biyer buluruz inş.dernek yakınlarda yok ama ocak ayına kadar mutlaka biyer bulunur inş hayırlı haberlerimi paylaşırım canım benim:(

Back