Mr ve prolaktin

Gizmogizmo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2022
160
71
28
49
Prolaktin 197 çıktı mr istediler konu ile ilgili bilgisi olan var mı bugün mr çektirecem korkuyorum tümör vardır diye

Bende prolaktin 55 cikti doktor mr cektir dedi cektirmedim dostineks ilacı ictim 6 hafta. Tekrar baktirdim prolaktinim dusmus. Tahlilden sonra da Mr çektirme ihtiyaci duymadim acikcasi

Ama sizde prolaktin cok fazla cikmis isterseniz mr cektirin en azindan iciniz rahat olur. Umarim hicbi seycik cikmaz

Hipofiz gland sol yarisinda 5x6 x6 boyutlu mikroadenom çıktı henüz doktora göstermedim ilaçla geçer umarim

İlaç verdiler bir de beyin cerrahın gösterin dediler
canım korkma, ben prolaktini 1800 olanlar gördüm hayretler içinde kaldım. hastalık varsa çaresi de var, ilaçlarını kullanır kontrollerine gidersin, düzelir inşallah, hiç dert etme prolaktin üzüntüyle stresle de çok yükselir.

Tesekkur ederim canim beyin cerrahi adenom kucuk oldugu icin benlik bisey yok dedi endokrin doktoruna gittim dostinex verdi 3 kutu Nisan ayında tekrar kontrole gel dedi lan tahlili yapacaklar. Kontrol altında tutulan dedi Allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…