- 25 Ocak 2022
- 160
- 71
- 28
- 49
- Konu Sahibi Gizmogizmo
Prolaktin 197 çıktı mr istediler konu ile ilgili bilgisi olan var mı bugün mr çektirecem korkuyorum tümör vardır diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sizde prolaktin cok fazla cikmis isterseniz mr cektirin en azindan iciniz rahat olur. Umarim hicbi seycik
İnşaAllah mutlaka haber edin bana daEwet fazla biraz dün çektirdim mr sonuç bekliyorum bakalım inşallah temiz cikar
İnşaAllah mutlaka haber edin bana
canım korkma, ben prolaktini 1800 olanlar gördüm hayretler içinde kaldım. hastalık varsa çaresi de var, ilaçlarını kullanır kontrollerine gidersin, düzelir inşallah, hiç dert etme prolaktin üzüntüyle stresle de çok yükselir.İlaç verdiler bir de beyin cerrahın gösterin dediler
Tesekkur ederim canim beyin cerrahi adenom kucuk oldugu icin benlik bisey yok dedi endokrin doktoruna gittim dostinex verdi 3 kutu Nisan ayında tekrar kontrole gel dedi lan tahlili yapacaklar. Kontrol altında tutulan dedi Allaha şükürcanım korkma, ben prolaktini 1800 olanlar gördüm hayretler içinde kaldım. hastalık varsa çaresi de var, ilaçlarını kullanır kontrollerine gidersin, düzelir inşallah, hiç dert etme prolaktin üzüntüyle stresle de çok yükselir.