• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MR korkusu

Elinbyelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
3
0
1
55
Dr. Bel fıtığindan şüphelendi,EMG ve MR çekimi istedi. Yapabilirim zannettim MR girdim 2 dakika bile kalamadım,ölüyorum zannettim,nefesim kesildi,saatlerce ağladım. Açık MR olduğunu sonradan öğrendim ancak her yerde olmuyor ancak özel hastanelerde Altınoluk ta oturuyorum,Balıkesir Edremit,İzmir, Çanakkale bildiğiniz bir yervar mı,tabii en önemlisi de ücreti. Ödeyemiyeceğim bir rakamsal zaten aramannda faydası yok. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.

Bunu bdv'ye yazsanız cevap alabilirsiniz. Burada zor.
Mr ücretleri 2 sene önce 800 lira civarıydı. Özel hastanelerde muayene sonrası 250 civarına düşüyordu. Özelleri arayıp açık mr olup olmadığını ve ücretini sorabilirsiniz.

Aradım ancak,yeni devlet politikası gereği rekabet doğurduğu o in fiyat bilgisi telefonda artık vermiyorlar mış,böylede bir bahane sundular. Yanıtınızı teşekkür ederim,demek ki pazarlık yapmak gerekiyor.

Özelde MR'a girdim ben bu sene, öyle 800 falan değildi, şu an hatırlamıyorum ama 800 ödesek hatırlardım :D
Fiyat vermiyorlar evet, ama arayıp cihaz hangi türmüş öğrenebilirsiniz.
Geçmiş olsun.

Oy yaram yaram:).Bel fıtığı var.Her gittiğim dr mr dedi ve kaçtım.En son sol ayak baş parmağım hissizleşti artık hareket ettiremiyorum.Mr çeken teknisyene sordum önce ters girsem olurmu?Çünkü ters girersem başım biraz daha dışarda kalıyor.Olur ama daha uzun kalırsın mr da dedi.Durum böyle olunca aldım sakinleştiriciyi sakin sakin girdim.

Back