Radyoloji Mr ile ilgili şüphe?

kadinistemezse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
1.395
1.244
83
Selam arkadaşlar!
Bugün tüm vücut mr çektirdim tarama amaçlı ancak öncesinde check up oldugum için çok su içmeyle birlikte mr dayken aşırı sıkışmam oldu. Haliyle tüm vücut mr 1 saat sürüyor ve wc molası veremiyorsun. Ben de çok zor tuttum idrarımı. Aşırı bir kıpırdamam olmadı ancak kendimi sıkma kaynaklı biraz kıpırdadım. Bunu teknisyene sordum bir sorun olmuş mudur diye o da " hayır bir sorun yok bütün filmlere baktım" dedi. Ama benim içim yine de ragat etmedi. Eger bir sorun olsaydı teknisyen uyarıp tekrar ceker miydi? Yani kıpırdama gibi durumlarda teknisyen bunu farkedip uyarıyor mu? Basına böyle bir durum gelen varsa yazabilir mi? Tesekkurler.

Teknisyen takip ediyor bende çekiliyorum mr kumanda verdi eline herhangi bi sorun olursa bas biz izliyoruz dedi kıpırdama olunca mikrofon gibi bişey var ordan söylüyor tknisyen kıpırdamayın diye

Bana hiç
Teknisyen takip ediyor bende çekiliyorum mr kumanda verdi eline herhangi bi sorun olursa bas biz izliyoruz dedi kıpırdama olunca mikrofon gibi bişey var ordan söylüyor tknisyen kıpırdamayın diye
bana hiç mikrofondan ses gelmedi. Zaten kulaklık taktılar ordan bi ses gelmedi otomatik bir ses vardı nefes alın verin diye

Heryerde öyle olmayabilir ama kıpırdama olursa onlar mutlaka uyarıyor beni uyardı çünkü geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…