ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
Merhaba arkadaslar. yogun bas dönmesi ve göz kararmasindan sebep doktora gittim. Kan tahlili sonuçlarıma göre doktorum beni nöroloji bölümüne sevk etti. Nöroloji doktorum bana bir takım sorular sordu ve emar çektirmem gerektiğini söyledi. emarım çekildim beymimin sol tarafında ağrı oluştu emar çekimi sırasinda. ne olduğunu bilemiyorum. hastahaneyi aradık sonuçlari göstermek için doktorumun hastahanede olduğu söylendi. Gittiğimde ise doktorumun hastahanede olmadığını soylediler. bende sonuçları istedim daha fazla beklemek istemiyorum elbette doktorumun orda olduğu bir gün gideceğim ama anlayabilen doktor birileri varsa burda bana yardımcı olabilir mi? orda baska bir doktora gösterebilir miyim dedim hayır dediler. bir umut olarak buraya koyup bekliyorum endişeli ve heyecanlıyım. Rica ediyorum yardımcı olabilecekler yorum yapsın Konu dağılsın istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
bunun bir dert olduğunu düşünüyorum çünkü uyuyamiyorum düşüncelerden. bu nedenle bu bölüme açtım konumu.
bunun bir dert olduğunu düşünüyorum çünkü uyuyamiyorum düşüncelerden. bu nedenle bu bölüme açtım konumu.